Skip to main content

GRILA de toamnă Pro TV. Când încep marile show-uri și care sunt noutățile. Pro TV încearcă un nou serial de comedie, Triplusec

 
GRILA de toamnă Pro TV. Când încep marile show-uri și care sunt noutățile. Pro TV încearcă un nou serial de comedie, Triplusec

Talen show, reality show, adventure show și seriale, în grila de toamnă a Pro TV. Postul a anunțat astăzi principalele producții pe care le va avea în grilă în perioada următoare. 

Principala noutate este emisiunea de aventură Ninja Warrior, show a cărui „acțiune” se desfășoară pe un platou de 15.000 de metri pătrați (primele imagini de pe platourile de filmare AICI). Totodată va aduce și un nou serial de comedie, Triplusec. 

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele anunțuri ale reprezentanții Pro TV: 

 • Luni: Gospodar fără pereche și Pe bune?!. Începând cu 10 septembrie.
 • Marți: Las Fierbinți și Filmul PRO. Serialul de comedie revine pe 11 septembrie, imediat după Știrile PRO TV. 
 • Miercuri: Visuri la cheie și Pe bune?!. Show-ul transformărilor revine pe 12 septembrie. 
 • Joi: Las Fierbinți, Triplusec, Filmul PRO. PRO TV lansează Triplusec, un nou serial de comedie românesc pe 13 septembrie. Despre Triplusec - București, anul de grație 2018 – reuniunea fostei a XII-a G și începutul unui nou serial românesc: Triplusec. Față în față cu visurile lor, dar și cu provocările vieții, o gașcă de millenials descoperă că, atunci când ești cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului... de Triplusec. Oana Pellea, Cosmin Natanticu, Diana Roman și Aida Economu sunt doar câțiva dintre actorii din Triplusec, într-o producție Frame Film.
 • Vineri: Vocea României, Filmul PRO. Show-ul de talente începe pe 7 septembrie. 
 • Sâmbătă: Filmul PRO. Postul anunță 60 de premiere, eroi de blockbuster, comedii și povești de Oscar.
 • Duminică: Ninja Warrior România, din 9 septembrie, și Filmul PRO. 

Citește și: 

Vocea României are „vlogger oficial” în noul sezon. Imagini din culise vor fi pe canalul de Youtube al Laurei Giurcanu

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Expertule bun venit . daca este adevarat ce spui nu i de bine mai bine baga Las Fierbinti inaintea meciului , dar acum sa vedem ce o iesi poate va incepe la 20 00
 • @messi, Meciurile echipei nationale vor fi difuzate pe ProTV. Prima editie Vocea Romaniei a fost impartita in doua parti, ce vor fi difuzate vineri 7 septembrie, de la 20.30 si sambata 8 septembrie, de la 20.00. Difuzarea primului ep Vocea Romaniei in doua parti mi se pare o mare greseala strategica.
 • Si meciurile nationalei unde vor fi? Daca in acele zile se lanseaza Vocea Romaniei, respectiv Gospodar fara pereche... Vor fi mutate pe PRO X?
  Oricum, vor mai fi meciuri si in octombrie, si in noiembrie. Cred ca aceste meciuri cam incurca grila PRO TV.
 • Haideti sa vedem cand incepe si apoi putem critica daca este esec sau nu bing de ce sa fie apa de ploaie , de ce trebuie lungite la mai multe zile programele trebuie sa fie diversificate sa vedem si altceva un film bun un serial , de ce trebuie sa vad ca unul se cupleaza cu alta sau milogeala
 • "stai linistit , nu prea ai ce vedea la pro tv"
  Vedem la sfaristul lunii, cine e lider pe comercial. Daca "Exatlon" o sa fie 5 zile din 7, "Antena 1" iar cade pe locul 3.
 • "o grila slabă luni , marți și sâmbătă"
  "Mile", slaba doar luni. Dar cu "Las Fierbinti" si filme o sa fie peste "Antena 1" pe comercial. Mai ales sambata, cand e "Te cunosc de undeva".
 • Ninja nu este format de lungeala. Cine vrea așa ceva, va găsi la Kanal și probabil la antena. Sunt din ce în ce mai curios de format. Inițial mi s-a părut o idee proasta, dar acum cel puțin voi incerca. Am văzut ca formatul devine din ce în ce mai popular internațional.
 • X Factor și Ninja Warrior in aceeași zi... cred ca voi urmări X Factor la tv și Ninja Warrior pe ProTv plus.
 • Pe 7 septembrie (cand se lanseaza Vocea) si pe 10 septembrie (cand se lanseaza Gospodarii) Pro TV are in program meciurile Nationalei.

  Cred ca Ninja Warrior o sa aiba acelasi destin ca si Fort Boyard. Ambele fiind difuzate in toamna, ambele duminica, si ambele de la 20:30! Diferenta este ca Fort Boyard avea la concurenta iUmor si Roata norocului, Ninja se lupta cu Exatlon si X Factor.
 • Daca Antena 1 si Pro Tv vor difuza Ultimul trib si Ninja warrior doar o zi pe saptamana, sa se astepte la esec. Oricum, tot vor manca bataie de la Exatlon.

  Exatlon o sa fie de sambata-marti, clar in weekend nu o sa aiba rivali: filmul Pro / Te cunosc / X Factor / Ninja warrior (cred ca acest show o sa fie mutat dupa 2-3 editii daca prinde locul 2/3 cu audiente minore). Martea o sa fie dificil in fata Las Fierbinti.

  Slaba grila din partea Pro TV.
  Masterchef mai revine la viata?

Trimite un comentariu