Skip to main content

Câştigătorul Exatlon are emisiune despre... Exatlon

 
Câştigătorul Exatlon are emisiune despre... Exatlon

Vladimir Drăghia, câştigătorul primului sezon al show-ului Exatlon, şi Ilinca Vandici vorbesc despre...Exatlon. Cei doi vor prezenta o nouă emisiune la Kanal D - „Fan Arena” - o producţie ce va analiza ediţiile celui de-al doilea sezon al reality-show-ului fenomen.

Publicitate

Pe masura ce concurentii vor fi eliminati din competitie, acestia vor veni in platoul „Fan Arena” pentru a discuta despre emisiune. Concurentii primului sezon „Exatlon” vor veni si ei pentru a-si sustine favoritii si a povesti cum se desfasoara competitia.

Ilinca Vandici:

„Am fost si sunt fan «Exatlon» si stiu ce inseamna sa arzi de curiozitate sa afli tot mai multe lucruri despre ce se intampla in Republica Dominicana. Am suferit si am explodat de bucurie de multe ori urmarind primul sezon, iar acum sunt foarte fericita ca pot sa aflu lucruri extrem de interesante la cald si ca le pot impartasi celor de acasa. Il admir enorm pe Vladimir Draghia, el reprezinta o parte importanta din „Exatlon”, prin modul in care s-a luptat, a rezistat, s-a impus prin fair play si si-a apropiat publicul.”

Vladimir Drăghia:

„Este pentru prima daca cand ma aflu in postura de prezentator. Imi va fi greu, dar tocmai acesta este unul dintre motivele pentru care am acceptat aceasta provocare. Al doilea motiv ar fi acela ca ma simt apropiat de subiectul emisiunii. Cunosc instrainarea, emotia, speranta, lupta de acolo, ceea ce ma va ajuta sa ii inteleg, sa empatizez cu concurentii noului sezon «Exatlon». Voi incerca sa le vorbesc telespectatorilor despre ceea ce nu se vede la televizor. Voi incerca sa le raspund la curiozitatile pe care, de la revenirea mea in tara, intalnindu-ma cu ei pe strada, am vazut ca le au. O sa incep chiar acum, raspunzand la cea mai frecventa intrebare: «E pe bune?». Da, totul este cat se poate de «pe bune»! Este chiar mai real decat viata de zi cu zi. Sunt bucuros ca voi face parte, iarasi, din aceasta aventura, incepand, in acelasi timp, un drum nou pentru mine.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doru Doru
    "tu ai auzit de ei pana acum ,sigur"
    Pai nu doar eu trebuie sa aud de ei. Si tu, si toata lumea. Ai inteles ? Iti scriu iar, sa vezi mai bine:
    "mile", ti-am explicat clar. Nu mai abera...
    "Normal ca pentru tine sunt "anonimi". Mai lasa emisiunile postului tau favorit "Antena 1" si urmareste competitii sportive (gimnastica, fotbal, baschet, atletism)."

    Si vezi ca pe "Eurosport" o sa inceapa "US Open". Avem multe jucatoare. Uita-te si tu, poate le retii numele. Lasa emisiunile.
  • mile mile
    doru, vai de noi, tu ai auzit de ei pana acum ,sigur
  • Doru Doru
    "mile", ti-am explicat clar. Nu mai abera...
    "Normal ca pentru tine sunt "anonimi". Mai lasa emisiunile postului tau favorit "Antena 1" si urmareste competitii sportive (gimnastica, fotbal, baschet, atletism)."
  • mile mile
    doru, tocmai , nu conteaza , ce sa prezinte daca sunt necunosctuti
  • me me
    eu ma tot intreb, la un concurs de acest gen, la ce se asteapta astia ca mile sa vada, paula chirila? sau traistariu, romica tociu? ce fel de vedete ai vedea tu acolo? da-ne niste exemple, sa ne lamurim
  • me me
    din pacate vad ca si acest site e tot pentru balaceala. pana si cancanul publica povestile concurentilor, pe cand ei cu ce se ocupa? cu ispitele de la o facatura de emisiune. alea or fi tot vedete, oare? zi-le, mile!
  • me me
    De unde sa auda mile de sportivi, la el vedetele sunt, dupa cum am mai spus, daniela crudu si loredana chivu. eu nu ma uit la exatlon pentru asta. vreau sa vad oameni care au facut ceva si care pot da un exemplu
  • Doru Doru
    "care vedete la exatlon, anonimi"
    "Mile", mai aberezi mult ? "me" s-a referit la concurenti sportivi, nu vedete gen actori, cantareti, asistente... Normal ca pentru tine sunt "anonimi". Mai lasa emisiunile postului tau favorit "Antena 1" si urmareste competitii sportive (gimnastica, fotbal, baschet, atletism).
  • Mile Mile
    Me , care vedete la exatlon, anonimi
  • me me
    s-au anuntat deja 8 concurenti la exatlon. voi nimic? tot cu insula iubirii????
  • Daniel Marian Daniel Marian
    Dacă Bravo ai stil nu va mai fi din toamnă, ce va fi după Teo din toamnă ? (adică de la ora 17 și până la știrile serii)?
  • Iuli Iuli
    @bing, emisiunea-fake Te vreau langa mine o prezinta A. Mantea..
  • bing bing
    ma mir cum nu au bagat-o turcii pe stramba de Ilinca Vandici ca prezentatoare la Te vreau langa mine...
    Turcii de la Kanal D au infipt-o pe Vandici in Prime-Time ca are gura mare
  • Carmen Carmen
    Va rugam fara vandici! N are sare si nici piper! Este enervanta si plictisitoare!
    Va multumim!
  • Iuli Iuli
    @messi, si ce daca era "prea mult" pentru Ilinca? Sa mai faca o pauza!

    Multi voiau sa revada un nou sezon "Bravo, ai stil".
    Dar daca Ilinca si Draghia prezinta "Fan Arena", Slav la ce ora este mutat? Presupun ca "Fan Arena" intra imediat dupa Exatlon.

    p.s.: Poate vor pune in finala un duel pe arena, nu prin voturi. Fanii si acum sunt dezamagiti.

Trimite un comentariu

sus