Skip to main content

Radio Guerrilla are un nou şef al vânzărilor de publicitate

 
Sursa foto: Radio Guerrilla
Sursa foto: Radio Guerrilla

Numire la vânzările Radio Guerrilla. Postul de radio o anunţă pe Mona Cavaleru pe funcţia de Head of Sales de la Guerrilla, începând de săptămâna viitoare.

Publicitate

Anterior, funcţia de şef al vânzărilor a fost deţinută de Simona Lăzărescu, parte a echipei Guerrilla de mai mulţi ani.

Carte de vizită Mona Cavaleru

Şi-a început cariera în vânzări în 2006, la Splendid Media.

În 2007, a preluat funcţia de online sales manager la AdEvolution, iar în acelaşi an a trecut în echipa condusă de Dragoş Stanca, mai întâi în grupul Realitatea Caţavencu, apoi la Q2M Interactive Team şi Think Digital.

În februarie 2013, Mona Cavaleru a devenit Digital Media Strategist în agenţia Media Planing Group, unde a lucrat până în prezent.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andu Andu
    nu înțeleg ce e așa rău căa Radio Guerila susține PSD... ce dacă ești de partea oamenilor cinstiți e ceva rău
    Bravo domnu Dobro, Gilda si Matei, m-ă bucur că sunteți de partea noastră...
    ce nu m-ă bucură este ca vă lăudați că aveti ascultători cu studii superioare...
    ăștia sînt cei mai răi
    e mai urît sa vorbesti chesti de genul *** psd decît să nu ai studii.
  • Alia Alia
    Popescu tu esti? se simte ceva misoginism in exprimarea cu “baietilor din Radio ...”
    Offf... cat de importanti sunteti acum dupa ce i-ati uitat pe toti cei care v-au sustinut ca sa va urcati pe un nume pe care nu il mai meritati... imi amintesc jingle-urile cu “Vreau Guerrilla inapoi... si o vreau acum” cat de tare ne-ati pacalit...
    Si acuma intreb daca noi v-am suflat in panze ca sa reveniti sau poate am visat... o fi fost doar vantu?...
  • Pentru Conformitate Pentru Conformitate
    "Adelina", "Andrei", "mila", "Mihai, "Mircea", cred ca voi sunteti posturi de radio concurente deranjate de faptul ca in numai doi ani de la lansare Radio Guerrilla, fara niciun trust in spate, cu doi lei in buzunar, emitand doar pe Bucuresti, a reusit sa ajunga la o cota de 5 % din totalul bugetelor radio. Cred ca va mai supara rau de tot faptul ca in doar doi ani mult blamatul Dobro a facut din emisiunea lui cea mai valoroasa emisiune din FM, ascultata, culmea de oameni unul si unul: cu un Market Share de 8,3 % pe Publicul Comercial (18-49 ani, luni-vineri, 07:00-10:00), Guerrilla de Dimineata cu Dobro, Gilda si Matei ocupa locul 2 (locul doi) in Bucuresti al doilea val de sondaje consecutiv • Studii: 88,1% studii: superioare / de departe cel mai mare din FM. • Venit mediu pe membru de familie ascultator: 4.243 lei / de foarte departe cel mai mare din FM. • Statut Social: 93,7 % AB / de departe cel mai mare din FM. • Varsta: 76,8 % pana in 39 de ani. Asadar, in doar doi ani au Guerrilla de Dimineata a ajuns pe locul doi in Bucuresti si cu incasarile din publicitate la un 5 % din total radio. Pai ce ne facem domnilor? Uram si noi mai cu fair play? Si voi, cei care "nu mai ascultati Guerrilla de Dimineata", cred ca ati facut un serviciu baietilor din Radio Guerrilla: poate din acest motiv au cele la cele mai bune demografice, asa ca mai bine puneti mana si ascultati sa le stricati :))
  • Adelina Adelina
    Ce e cel mai trist pentru DOBROt e ca nu realizeaza ca umorul acela simplu, cu atac la persoana, etnie, fizic e de domeniul trecutului ...... nu pricepe cum de s-a emancipat umorul. D-aia si tine cu cine tine...
  • Marian Marian
    @Andrei
    Nici Popescu nu e vreun mare domn... cand nu are un interes...
    Dar lasă că se descurcă Mona cu el... că doar se ințelege bine cu Dobro.:))
    In rest, să curgă banii... trăiască PSD, că acum s-au făcut alte rate...
  • Andrei Andrei
    Eu cred ca micul Harpagon Dobrovolschi tinteste publicul Zu... Nu-i prost deloc.
    E de papat bine de acolo.
    Simona: felicitari pentru tinuta pe care ai avut-o cat timp ai lucrat pentru Domnul Popescu si mai putin domnul, Mihaita Dobrovolschi... vesnicul adolescent...
    Pentru Mona: succes in activitate, sper sa rezisti.
  • mila mila
    postul de radio al psd ului este spre faliment
    nu se mai pompeaza banii in pub ca pe vremuri
    iar banii din "***" inca nu sunt "***"
  • Mircea Mircea
    Vine publicitatea de Stat de la PSD? Am vazut in ultima vreme licente pe banda rulanta in toata tara, parteneriate cu primaria Bucuresti, Liviu Drag.. pardon Mihaiu sinecurisme la TVR, etc.
    .
    Taie coasa la Guerrilla in Epoca PSD.
    .
    Dobrovolschi a uitat de cerseala, jigneste pe oricine se leaga de PSD, si infloreste in concedii exotice :)
    Poate gasiti inregistrari de la emisiunile lui Dobrovolschi de la GoldFM, sa vedeti cum se dadea de ceasul mortii, ca el e deprimat, ca nu mai poate, ca e cea mai neagra perioada a vietii lui, ca sa facem donatii ca sa poata si el sa isi plateasca rata si sa mai ramana ceva si pt. o bere cu Matei :))
    Acum ii scuipa in fata pe cei ce i-au platiti cateva luni bune rata..
    .
    Oricum *** !
  • Mihai Mihai
    Nu ne intereseaza ce face Radio Goarna PSD Guerrilla! Sa laude Dobovolschi cat vrea Unicul Partid, noi, oamenii anti-psd vom asculta Rock FM sau Tananana!

Trimite un comentariu

sus