Skip to main content

VIDEO. Serialul românesc Hackerville, produs de HBO şi TNT, premieră în noiembrie. Primele imagini

 
VIDEO. Serialul românesc Hackerville, produs de HBO şi TNT, premieră în noiembrie. Primele imagini

Serialul Hackerville, creat de HBO în parteneriat cu TNT şi filmat în România şi Germania, va avea premiera în luna noiembrie, potrivit unui anunţ al postului HBO care a lansat şi primul teaser al producţiei.

Publicitate

Episoadele sunt regizate de Igor Cobileanski (Umbre) şi Anca Miruna Lăzărescu (La drum cu tata). În rolurile principale ale distribuţiei româno-germane sunt: Anna Schumacher (La drum cu tata), Andi Vasluianu (Breaking News, Despre oameni şi melci) şi tânărul actor debutant, Voicu Dumitraş.

Despre serial. Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o reţea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania.

Lisa Metz, expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timişoara, oraşul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor, poliţistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigaţia îi duce pe cei doi, Lisa şi Adam, pe urmele unui hacker genial, cunoscut ca Dark Mole. Neîncrederea iniţială din acest trio se transformă treptat într-o relaţie de interdependenţă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tofan Tofan
    Deci... Deci... Eu am urmarit toate episodaele pana la ora actuala si pot zice ca este cel mai super serial facut in toata viata asta.. Nu exista seriale mai bune!!! Felicitari si sper sa faceti seriale cat mai multe. Succes.. In sfarsit apare si seriale foarte bune in Romania.
  • Doru Doru
    Pare interesant... Mai putine turcisme si mai multe seriale romanesti.
  • teodor teodor
    Bing stai jos
  • cinephilul cinephilul
    @bing
    Numai un naiv ar crede că o țară se face de râs (sau e pusă "într-o lumină proastă") din cauza subiectelor prezentate în filme. Păi dac-ar fi așa, SUA ar trebui să aibă o imagine groaznică, să ne închipuim că e iadul pe pământ, la ce orori vezi prin filmele americane. Tare aș vrea să știu ce fel de filme i-ar plăcea lui @bing să vadă. Filme despre călușari, despre transhumanța ***? Și mai amuzant e că el crede că HBO face bani dintr-un serial de genul ăsta. Hăhăhă
  • Silvia Silvia
    @Bing
    Nu mi se pare nicio drama, macar hackerii sunt oameni destepti, niciun film nu poate fi facut doar cu personaje pozitive, decat daca este propaganda patriotica si nu cred ca asa ceva ar putea fi luat in serios. Macar de-ar fi hackerii singurul nostru defect, preferai hoti de bancomate sau prostituate? Sau poate vroiai un film despre olimpici ce planteaza panselute, dar ala nu ar mai fi fost film de actiune.
  • ian ian
    Ca sa fim mai exacti: Regizat de Igor Cobileanski şi Anca-Miruna Lăzărescu, cu Anna Schumacher, Andi Vasluianu şi Voicu Dumitraş în rolurile principale, dialoguri supervizate de Cristian Mungiu, în rol de producător Mobra Films, filmat în România şi Germania, serialul îmbină drama cu romantismul şi este orientat spre publicul tânăr.
  • bing bing
    adica fac ceva tot ca sa rada de Romania, sa puna Romania tot intr-o lumina proasta, sa duc de veste ca Romania este si mama hackerilor...de parca nu ar fi peste tot pe Glob.
    Rusine HBO si cei care au lucrat pentru a crea aceast serial.

    Ai dracu, au ramas in pana de idei, nu stiu cum sa mai faca bani, ar calca si pe cadavre.
  • ian ian
    Serialul are coproducator roman, regizorul Cristian Mungiu prin Mobra Films.

Trimite un comentariu

sus