Skip to main content

Tolontan, reacţie în cazul Viva - Elena Udrea: „Aş fi pus pe copertă cuvântul „fugară” şi aş fi amintit în text despre condamnare, dar cu siguranţă că, retroactiv, toţi suntem deştepţi în profesiile noastre”

 
Sursa foto: Libertatea
Sursa foto: Libertatea

„A făcut VIVA o copertă perfectă, un interviu şi o abordare inatacabile? Nu! Eu aş fi pus pe copertă cuvântul ”fugară” şi aş fi amintit în text despre condamnare, dar cu siguranţă că, retroactiv, toţi suntem deştepţi în profesiile noastre”, a scris Cătălin Tolontan, despre scandalul Viva - Elena Udrea, într-o postare pe blogul personal.

Publicitate

Cătălin Tolontan este acum responsabil editorial pe zona Gazeta Sporturilor şi Libertatea, ambele parte ale grupului Ringier, ca şi revista Viva.

Acelaşi Tolontan, împreuna cu echipa sa de la Gazeta Sporturilor, a semnat anchetele despre Gala Bute, care au trimis-o pe Elena Udrea în judecată.

În final, ea a fost condamnată la şase închisoare cu executare, definitiv, în luna iunie a acestui an.

Tolontan:

„Pentru ceea ce consideră erori, redacţia VIVA şi-a cerut deja scuze. Înţelegem că, în numele clienţilor lor, câteva agenţii de publicitate cochetează cu gândul de a pedepsi VIVA. Să o facă, dacă asta vor! Ringier face presă de 200 de ani şi îi cunoaşte foarte bine regulile.”

„Dar noi chiar vrem să lăsăm corporaţiile şi Guvernul să conducă editorial ziarele şi revistele şi să hotărască ce informaţie primiţi şi ce informaţie nu primiţi pentru că v-ar leza?!”, a încheiat jurnalistul.

Postarea integrală a lui Cătălin Tolontan, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Silvia Silvia
    @Laura Croitoru
    Inteleg ce vrei sa spui si orice femeie are dreptul sa fie mama, dar aici vorbim de o manipulare, Elena Udrea credea ca va putea scapa de catuse daca merge pe aceasta parte emotionala. Nu i-a mers. Udrea este un Svengali, vrea sa sensibilizeze oamenii, sa arate ca o femeie normala, ca atunci cand tricota sau dadea cu mopul. Aceasta femeie a furat de la copiii tai, iar tu ii iei apararea.
  • Laura Croitoru Laura Croitoru
    Doamne fereste,ce popor tâmpit suntem.Daca aceasta doamna este infractoare și fugara cum spune atotștiutorul Tolontan nu are voie sa devină mama?In viața mea n-am auzit expresia”fugara sau infractoare gravida”.Pe cale de consecință ar trebui sa spunem proasta gravida,intelectuala gravida,*** gravida,orășeancă gravida.S-a ajuns la un nivel de ura și segregare a societății greu de imaginat,dar mai ales,de stăvilit.
  • Silvia Silvia
    Pai si de ce nu a pus cuvantul "fugara" in Libertatea unde lucreaza el?
  • johhny bravo johhny bravo
    Marele Tolontan, cavalerul dreptatii si moralitatii, cel care arata cu degetul cand cineva e vinovat si cere sa-si asume responsabilitatea. Acum raspunde cu superioritate, aroganta si prost gust. Din milioanele de femei frumoase si inteligente din Romania, ei proslavesc fuga de responsabilitate, hotia, jefuirea banilor publici. Asta e exemplul, furati copii, ca ajungeti pictorial in diva si o sa va explice tolontan ca fac ei jurnalism de 200 de ani asa ca ciocu mic. Iar companiile e niste prosti. Bravo Tolo.

Trimite un comentariu

sus