Skip to main content

Campanie inedită. Postul Nickelodeon întrerupe emisia pentru a încuraja copiii să iasă la joacă. Ce evenimente va organiza

 
Campanie inedită. Postul Nickelodeon întrerupe emisia pentru a încuraja copiii să iasă la joacă. Ce evenimente va organiza

Televiziunea Nickelodeon România își va opri emisia, sâmbătă, pentru două ore, ca parte a unei campanii de încurajare a copiilor să iasă la joacă. 

Totul se va întâmpla sâmbătă, 8 septembrie, în intervalul 10.00 - 12.00. Totodată, ca parte a evenimentului Ziua de joacă, televiziunea pentru copii va organiza în Capitală și o serie de evenimente dedicate celor mici. 

Publicitate

„Nickelodeon România invită copiii și familiile lor să lase televizorul sau orice alt fel de ecran și să se alăture Zilei de Joacă. Astfel, în intervalul 10:00 și 12:00, canalul TV își întrerupe emisia pentru a face loc jocurilor și distracției în aer liber, într-un eveniment organizat special în Grădina Botanică. Accesul este gratuit”, anunță postul de televiziune. 

Postul va organiza tot sîmbătă și o serie de evenimente pentru copii, la Grădina Botanică din Capitală, de la 10.00, la 16.00, unde vor fi prezente personajele SpongeBob și Dora, the Explorer, în mărime naturală.

Printre evenimentele organizate:

• Curse de alergare pentru copii:

- 3-5 ani – 50 de metri;
- 6-9 ani – 100 metri;
- 10-14 ani – 200 metri;

• Concurs - colecție de timbre cu premii constând în diverse obiecte promoționale Nickelodeon;

• Sărituri în castelele gonflabile, Paw Patrol (pentru copii mici) și Nickelodeon (cu obstacole, pentru copiii măricei);

• Sesiuni de Yoga pentru întreaga familie, din oră în oră

• Concert trupa PAM PAM

Ziua de Joacă se organizează anual în țări din întreaga lume; în Europa, evenimentul s-a desfășurat până acum de două ori în Ungaria și de șase ori în Polonia, iar în România este prima dată. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • "mile", tu chiar nu pricepi ca esti penibil cu postarile astea ? Mai bine ne zici cum sta "Antena 1" cu audientele...
  Vad ca aseara pe 3 pe comercial, dupa "Exatlon". Dezastru.
 • "EU fac misto de voi! Chiar nu pricepeti? Sa va desenez?"
  "mile", tu chiar nu pricepi ca esti penibil cu postarile astea ? Mai bine ne zici cum sta "Antena 1" cu audientele...
 • "inca o daca ca sa pricepeti; EU doar fac misto de voi! Si nu va prindeti ca sunteti grei de cap. tan,,,,tan,,,,tan"
  Asa "mile". Abereaza in continuare. Te supara adevarul ca "Antena 1" a esuat toamna aceasta. Te astept maine cum iar lauzi postul tau favorit "Antena 1" cand e lider cu serialul "Fructul Oprit".
 • inca o daca ca sa pricepeti; EU doar fac misto de voi! Si nu va prindeti ca sunteti grei de cap. tan,,,,tan,,,,tan
 • "Mi se rupe in paispe de audiente. Eu doar fac misto de voi; parca sunteti niste drogati care intreaba tot timpul de audiente si se bucura *** cand o emisiune de 2 lei face audienta mai mare decat alta emisiune de 2 lei."
  Poftim ? Te-ai schimbat acuma ? Cand "Antena 1" era lider pe comercial scriai pe aici ca unde sunt audientele... Sau cand "Fructul Oprit" a fost lider, scriai dezastru pentru "Pro TV". Nu te vezi in oglinda ? Penibilule...
 • Mi se rupe in paispe de audiente. Eu doar fac misto de voi; parca sunteti niste drogati care intreaba tot timpul de audiente si se bucura ca niste *** cand o emisiune de 2 lei face audienta mai mare decat alta emisiune de 2 lei.
 • "Tu iuli aberezi ca de obicei"
  Ai aparut "mile" ? De debutul emisiunii "Insula iubirii" nu zici nimic ? Ca si tu laudai pe aici emisiunea, ca o sa rupa audienta pe comercial. O sa fie lider... Vad ca si aseara tot pe locul 2 a fost.

Trimite un comentariu