Skip to main content

Emisiunea „Beton” revine la Comedy Central, cu o nouă zi de difuzare

 
Emisiunea „Beton” revine la Comedy Central, cu o nouă zi de difuzare

Show-ul de comedie Beton, de pe Comedy Central, revine din vacanţă la finalul acestei săptămâni, anunţă reprezentanţii postului. Sezonul doi al emisiunii, create după formatul internaţional Most Ridiculous, va fi difuzat începând de sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 12:30. Asta după ce în primul sezon, producţia a fost difuzată duminica de la 20.00.

Publicitate

Seria va avea mai multe ediţii faţă de sezonul trecut. Vor fi 22 de episoade, cu aceeaşi durată de 20 de minute, în loc de opt câte au fost sezonul trecut. Beton este programat săptămânal, iar reluarea va fi difuzată duminica, de la ora 7:00.

Producţia îl are prezentator, în continuare, pe comediantul Alexandru Minculescu. Acesta ironizează diverse videoclipuri comice, care la un moment dat au fost virale în mediul online.

Reamintim că diferanţa faţă de formatul original - Most Ridiculous - este cu privire la narator. În varianta românească naratorul apare „pe sticlă”, faţă de varianta internaţională unde acesta nu apare de obicei, spun reprezentanţii Comedy Central. Mincu s-a ocupat şi de adaptarea scenariului.

Alexandru Minculescu:

„Mă bucur că acest serial a ajuns la sezonul al doilea şi că oamenii sunt atât de frumoşi, de interesanţi şi de inventivi, încât e o plăcere să îi urmăreşti şi să te bucuri că tu nu ai fost filmat în astfel de situaţii!

Avem un format nou, cu şi mai multe episoade, cu filmuleţe din ce în ce mai amuzante, astfel încât să te bucuri de două ori mai mult! Mi-a făcut în mod deosebit plăcere să lucrez la acest proiect, pentru că m-am putut bucura în acelaşi timp şi de vizionarea acestor video-uri absolut hilare.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus