Skip to main content

Huawei România are un nou director de marketing. A ocupat aceeaşi funcţie la Pepsi

 
Huawei România are un nou director de marketing. A ocupat aceeaşi funcţie la Pepsi

Călin Clej este noul director de marketing al Huawei România, anunţă reprezentanţii companiei. Acesta vine cu o experienţă de 17 ani în marketing strategic. Timp de aproape 12 ani a ocupat aceeşi funcţie, la nivel regional, pentru compania PepsiCo.

Publicitate

Din noua poziţie, Călin Clej va fi responsabil de dezvoltarea viziunii de lider global a brandului, dar şi de elaborarea strategiilor de marketing şi activărilor de brand. De asemenea, se va ocupa şi de dezvoltarea şi managementul integrat al mixului de marketing centrat pe profilul local al utilizatorului final.

Călin Clej, director de marketing, Huawei CBG Romania:

„Sunt încântat să mă alătur unuia dintre cei mai prolifici şi dinamici jucători globali în domeniul tehnologiei din ultimul timp. Consider că am ajuns într-o poziţie matură în cariera mea în care anii de experienţă pe piaţa locală, dar şi regională, îmi oferă resursele necesare pentru a aduce personal valoare adăugată într-o industrie inovativă şi a folosi ca inspiraţie o viziune de creştere revoluţionară precum cea a Huawei.

Sunt recunoscător liderilor Huawei pentru că m-au acceptat în echipa de conducere locală. Sunt pregătit să facem lucrurile posibile (make it possible).”

Zachary Jianglinchao, country manager, Huawei CBG România:

„Considerăm că expertiza vastă a lui Călin Clej şi performanţele profesionale în zona de marketing atât la nivel local, cât şi la nivel internaţional, într-o industrie extrem de competitivă şi dinamică, aşa cum este cea a produselor de larg consum, vor fi extrem de valoroase pentru Huawei, în efortul său de a aduce brandul nostru global mai aproape de consumatorii români."

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus