Skip to main content

Huawei România are un nou director de marketing. A ocupat aceeași funcție la Pepsi

 
Huawei România are un nou director de marketing. A ocupat aceeași funcție la Pepsi

Călin Clej este noul director de marketing al Huawei România, anunță reprezentanții companiei. Acesta vine cu o experiență de 17 ani în marketing strategic. Timp de aproape 12 ani a ocupat aceeși funcție, la nivel regional, pentru compania PepsiCo. 

Din noua poziție, Călin Clej va fi responsabil de dezvoltarea viziunii de lider global a brandului, dar și de elaborarea strategiilor de marketing și activărilor de brand. De asemenea, se va ocupa și de dezvoltarea și managementul integrat al mixului de marketing centrat pe profilul local al utilizatorului final.

Publicitate

Călin Clej, director de marketing, Huawei CBG Romania:

„Sunt încântat să mă alătur unuia dintre cei mai prolifici și dinamici jucători globali în domeniul tehnologiei din ultimul timp. Consider că am ajuns într-o poziție matură în cariera mea în care anii de experiență pe piața locală, dar și regională, îmi oferă resursele necesare pentru a aduce personal valoare adăugată într-o industrie inovativă și a folosi ca inspirație o viziune de creștere revoluționară precum cea a Huawei.

Sunt recunoscător liderilor Huawei pentru că m-au acceptat în echipa de conducere locală. Sunt pregătit să facem lucrurile posibile (make it possible).”

Zachary Jianglinchao, country manager, Huawei CBG România:

„Considerăm că expertiza vastă a lui Călin Clej și performanțele profesionale în zona de marketing atât la nivel local, cât și la nivel internațional, într-o industrie extrem de competitivă și dinamică, așa cum este cea a produselor de larg consum, vor fi extrem de valoroase pentru Huawei, în efortul său de a aduce brandul nostru global mai aproape de consumatorii români."

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu