Skip to main content

Kanal D va avea o emisiune de călătorie. Când începe

 
Kanal D va avea o emisiune de călătorie. Când începe

Kanal D lansează, de săptămâna viitoare, o emisiune de călătorie şi turism. ROventura se vede de sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 13:00 şi este programată în fiecare sâmbătă.

Publicitate

Formatul combina partea de reality show cu cea de reportaj de calatorie, spun reprezentanţii postului. Emisiunea prezintă locuri pitoreşti, obiective turistice şi activităţi de agrement din România.

Producţia va fi prezentată de cuplul George Mihai si Andra Vişan. Printre altele, cei doi vor mulge oile, se vor plimba cu căruţa, se vor da cu tiroliana şi vor mânca mese tradiţionale româneşti.

Andra Vişan:

„ROventura este prima mare provocare a carierei mele. Născută din dorinţa de a-mi descoperi ţara, aşa cum nu am mai făcut-o până acum, emisiunea aceasta este, de fapt, reprezentarea fidelă a călătoriei mele cu George.

Pentru mine, fiecare zi e o revelaţie şi îmi oferă câte o experienţă pe care sunt sigură că veţi dori să o trăiţi şi voi."

George Mihai:

„De fiecare dată când afli un loc sau cunoşti un om, se naşte o poveste. Iar poveştile mi s-au aşternut în cale cu generozitate, în ultimii ani. Aveam nevoie de Andra pentru a putea duce, în continuare, zestrea asta fabuloasă a României către ochii şi urechile românilor. "

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lau Lau
    Frumoasă emisiune
  • Lau Lau
    Frumoasă emisiune
  • An An
    Foarte frumos...iubesc emisiunea de Travel Chipurile Romaniei difuzata de KanalD...poate s-au inspirat un pic din calitatea imaginilor, spiritul de gluma a prezentatorului si fac si ei ceva modern. Prezentatorul stiu ca e un gurmand... Ma astept sa caute retete traditioale de'ale locului... Nu are ce sa fie rau intr-un astfel de format...

Trimite un comentariu

sus