Skip to main content

Meciurile de pe Look-uri se vor vedea şi online. Postul a notificat CNA că lansează un nou serviciu video la cerere

 
Meciurile de pe Look-uri se vor vedea şi online. Postul a notificat CNA că lansează un nou serviciu video la cerere

Se lansează încă un serviciu video la cerere. Clever Media Network, compania care operează posturile Look, a notificat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) în legătură cu lansarea serviciului media audiovizual la cerere, LookSport, disponibil la adresa looksport.ro.

Publicitate

Potrivit documentului depus la CNA şi consultat de Paginademedia.ro, data estimativă de lansare a platformei este 20 septembrie.

Platforma va oferi:

  • Serviciu „media la cerere”
  • Serviciu „video în reluare”
  • Serviciu mixt

Aria geografică de furnizare a serviciului LookSport va fi România, State din Uniunea Europeană şi State de afara Uniunii Europene.

Poturile LookSport şi Look PLus au drepturi pentru mia multe competiţii sportive, printre care Liga I, Liga a-2-a â, Cupa României, Europa League, Champions League, Campionatul Turciei, Serie A (Campionatul Italiei), La Liga (Spania).

Potrivit Deciziei CNA numărul 320 din 29 mai 2012 privind furnizarea serviciilor media audiovizuale la cerere, orice persoană care intenţionează să furnizeze astfel de servicii în România are obligaţia să notifice Consiliul cu privire la această intenţie cu cel puţin 7 zile înainte de începerea activităţii.

Potrivit aceleiaşi decizii, serviciul "video la cerere" este un tip de serviciu media audiovizual la cerere, neliniar, denumit şi video on demand, care oferă utilizatorului acces, la cerere individuală şi la momentul ales de acesta, la vizionarea de filme, videoclipuri, spectacole, live şi înregistrate, precum şi alte tipuri de conţinut video reunite într-un catalog de programe, indiferent de forma sub care acestea sunt selecţionate şi organizate în cadrul catalogului.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Adi Adi
    Cine va da bani pe asa ceva la Look, cand au aplicatii foarte bune pentru sport live si Digi si Telekom?
  • Dicu emanuel armand Dicu emanuel armand
    Mai bine face au toate astea pe seenow -proiect marca net city by vodafon gen ca oricum a cumparat upc

Trimite un comentariu

sus