Skip to main content

Coca-Cola, mesaj cu bătaie la referendumul pentru familia tradiţională. Mii de distribuiri în câteva ore

 
Coca-Cola, mesaj cu bătaie la referendumul pentru familia tradiţională. Mii de distribuiri în câteva ore

Coca-Cola a dat viralul zilei. Una dintre cele mai populare postări, pe Facebook, vine de pe pagina acestora. În imagine sunt vizibile şase sticle de suc aranjate într-un mod sugestiv, câte două, ca şi cum ar fi un cuplu.

Publicitate

Mai mult, pe primul „cuplu” de sticle apare nume distincte „Coca” şi „Cola”, pe al doilea apar acelaşi nume „Coca” şi „Coca”, iar la al treilea „Cola” şi „Cola”.

Postarea notează, simplu: „Noi nu vedem nicio diferenţă." Alături de hashtag-ul #samefeeling.

Postarea s-a viralizat rapid pe reţeaua de socializare şi a strâns un val de reacţii din partea utilizatorilor. În câteva ore a adunat peste 2.100 de share-uri şi peste 4.000 de like-uri.

Au curs şi valuri de mesajele de susţinere:

  • „Frumos, elegant!”,
  • „N-am mai băut o Coca-Cola de ani de zile. Acum mă duc să-mi iau câteva sticle.”,
  • „Coalitia pentru Familie se va agita ca Pepsiul cand va vedea asta! Respect Coca-Cola!!”

La scurt timp, pe grupurile de satiră au apărut şi parodii. Postarea de pe grupul Utopia:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dana dana
    o prostie
  • aspartan aspartan
    *** Cola
  • Cano Ietam Cano Ietam
    Adica ???? Va fi cenzurat in cel mai scurt timp?
  • cano Ietam cano Ietam
    . E clar "iresponsabilitatea" își găsește multe forme de exprimare.

    Statutul corect al căsătoriei ca mod de întemeiere a familiei, nu aparține tradiției, religiei, statului, unei comunități, etc., ci este descoperit prin Creație, așa cum utilizatorului unui produs îi este dat de producător (creator) instrucțiunile de folosire. Beneficiarul produsului poate ține cont de ele s-au nu, dar va suportă consecințele. Creația este știința desăvârșită pe care noi ne străduim să o înțelegem prin diferite studii științifice. Evoluționismul ca simplă teorie umană nu a dovedit nimic, doar că a furat știința din creație, a pervertit-o în direcția dorită, și îi vedem consecințele, O lume evoluționistă cu tot derapajul ei, trebuie să își cultive formele ei statutare, fără a leza formele creaționiste numite și tradiționale, Statele a căror populație a abdicat de la creaționism nu s-au simțit lezate, dar pentru cei ce susțin ca baze a existenței creația, prin religie de fapt luând cunoștință de aceasta, ne simțim lezați. Toleranța nu impune regulile unui grup și acceptarea nu validează. Timpul este cel ce a validat până acum ceea ce vrem să redefinim. Toate marile civilizații în decursul istoriei atingând un apogeu al dezvoltării au sfârșit în decădere morală.. În concluzie, căsătoria, actul care sta la baza întemeierii unei familii, este un ''Brand'' al creației instituit de Creator, după ''regulile'' celui care a creat-o, iar orice altă formă omenească de uniune sau altceva, distinct girată de filozofii de altă natură, trebuie disociată de căsătorie, ca forma de întemeiere a familiei, pentru a nu leza termenul inițial. Avem precedentul acceptării folosirii termenului de Rom pentru o comunitate, și confuzia creată prin asociere Rom / Român Lezarea termenului de căsătorie care exprima puritate, prin constituirea unei familii dintre un bărbat și o femeie, având acea consolidare indestructibilă, extinsă apoi ca termen de comparație a unității în multe domenii este benefică și împlinitoare în viață, în contextul în care îndeplinește modul cum a fost concepută de Creator. Orice rabat sau abdicare are repercursiuni negative asupra vieții, În contextul în care conceptul de familie este pervertit tot mai mult, sunt necesare corecții, pentru a nu exista confuzii și denaturări, de la valorile inițiale, Desigur în patima lor, pe care cu durere pentru ei o tolerăm, au tot dreptul de a ași duce existența folosind alți termeni, creând o legislație specifică , fără a leza valorile celeilalte părți. Poziția opozantă vine tocmai din lezarea valorilor celeilalte părți, și nu din intoleranță homo fobie s-au orice altceva.
  • Cano Ietam Cano Ietam
    Coca Cola ar putea fi acuzată și de discriminare. Sau ar trebui să-și mai adauge un nume că să acopere și gama masculină.
    Fac asta ca o paranteză pentru a arăta ce ușor se poate polemiza.
    De fapt "Iresponsabilitatea" împotriva "responsabilități" este tema principala a omenirii'.
  • F F
    Nerăbdătorule, nu progresistii încearcă sa oblige lumea sa trăiască cum vor ei, ci ăștia ultra-conservatorii, ultra-creștinii, extremiștii. Îi găsești peste tot, dar sunt zone unde si-au făcut pe cap. Doamne ferește sa ajungem ca Rusia. :)) coca cola și pepsi au și acolo, dar nu au altele pe lângă gay. Vai de noi dacă vom ajunge sa fim controlați atât de ușor de ce spune popa în biserica.
  • nerăbdătorul nerăbdătorul
    F, mai extremiști ca voi ("progresiștii") nu cred că există pe planetă. Dovadă mesajul tău. Ai un simț deosebit al umorului... ai auzit de Poliția Glumelor? Am înțeles ca sunt deja pe urmele tale.

    Și nu denatura sensul mesajului meu. Nu, Coca Cola nu e (neapărat) pentru elite, însă susține (ca orice corporație) toate elucubrațiile. Acum e pe înțelesul tău?

    Iar postarea mea mergea chiar mai departe, pentru alte curente / mișcări / partide progresiste (se știu ele și le știi chiar și tu) care se miră de ce lumea de rând nu simpatizează cu "idealurile" lor. Uite un motiv.

    PS. Și nu, nu consumați nici Pepsi, lasați la o parte aceste mizerii dacă țineți la sănătatea voastră. De asta beau apă.
  • Valentin Valentin
    Bravo Coca Cola!
  • Pepsi rules Pepsi rules
    De asta beau eu pepsi... ;)
  • Dragoș Dragoș
    Despre incidentul de la “Pulsul zilei” (când) scrieți?
  • F F
    Aoleu. Coca Cola este pentru elite pentru ca e împotriva referendumului? nimic nu scapă din calea extremiștilor ăștia. Ma îndoiesc însă ca pot renunța la Coca Cola. :))
  • geo geo
    Adevarul este ca bautura asta este cea mai curata si cea mai sanatoasa.
    Mai ușor cu propaganda...
  • nerăbdătorul nerăbdătorul
    Băi băieți, lăsați-o mai moale, oricât v-ați agita, nu iese cum vreți voi. Referendumul ăsta vă mai arată încă o dată cât de departe sunt "elitele" de ceea ce vrea omul simplu. Voi aveți impresia că știți ce e mai bine, ei bine nu știți.
  • Iepurașul care zburdă pe câmpii Iepurașul care zburdă pe câmpii
    N-au nimerit-o, în slang Coke înseamnă ceva, iar Fanta roz opusul.
    Dacă nu e Fanta roz în poze, degeaba!

Trimite un comentariu

sus