Skip to main content

Restructurare la vârful Pro TV: directorul de producție și un consultant german, scoși din schemă

 
Restructurare la vârful Pro TV: directorul de producție și un consultant german, scoși din schemă
Mișu Predescu, fost Head of Production Pro TV

Pro TV a renunțat la doi oameni din vârful televiziunii, care țineau de zona de producție.

Mișu Predescu, directorul de producție al Pro TV, a fost scos din schemă, după ce timp de un an a ocupat această poziție. Pro TV a concediat și un consultant german pe producție: Uli Baldauf.

Unul dintre oamenii care au lucrat la Pro TV încă de la începuturile stației, Mișu Predescu, revenise în Pro TV anul trecut (după o pauză de câțiva ani), ca Head of Production.

Uli Baldauf a fost consultant pe programe de la începutul lui 2015. Tot în ianuarie 2015 era numită ca director de programe Stella Litou.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, în noua structură, poziția de director de producție nu mai există, fiecare dintre producții fiind coordonate de actualii producători executivi ai programelor respective.

Departamentul de producție al Pro TV realizează producțiile "mari" ale stației - Vocea României, Românii au talent, Ninja Warrior, dar și o serie de alte programe.

Sunt externalizate (fiind produse de companii din afara stației): Gospodar fără pereche, Visuri la Cheie, Ce spun Românii și Lecții de viață.

Emisiunile produse de echipele departamentului de producție al Pro TV:

  • Vocea României
  • Românii au talent
  • Ninja Warrior
  • La Măruță
  • Vorbește lumea
  • Pe bune?!
  • Ferma vedetelor

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Pro TV au confirmat cele două poziții restructurate. Postul TV nu a precizat care au fost motivele și dacă există vreo legătură cu audiența programelor, doar că este "o reorganizare a structurii de lucru în departamentul de producție."

Reprezentanții Pro TV, pentru Paginademedia.ro:

„Confirmăm că Mișu Predescu și Uli Baldauf vor încheia colaborarea cu Pro TV. Decizia de încheiere a colaborării este legată de reorganizarea structurii de lucru în cadrul departamentului de producție, pentru a asigura mai multă flexibilitate și autonomie fiecărei echipe de producție.

Pozițiile au fost închise ca rezultat al acestui proces de restructurare, așadar nu vom căuta alte persoane care să preia responsabilitățile pozițiilor respective.

Le dorim lui Mișu și lui Uli mult succes în proiectele următoare!”

La rândul lui, Mișu Predescu a declarat că este vorba de o decizie de reorganizare luată de Pro TV.

Mișu Predescu, pentru Paginademedia.ro:

"Pro TV a decis să reorganizeze departamentul de producție într-un alt mod. Eu îmi voi continua cariera de producător ca freelancer."

Mișu Predescu a ocupat poziția de Head of Production din toamna anului trecut, când a venit în locul Adelei Harnagea, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Mișu Predescu mai lucrase în trecut la Pro TV. A intrat în 1995, ca producător general al știrilor. De-a lungul timpului, s-a ocupat de multe producții din portofoliul postului, care țin atât de știri (programe și campanii de alegeri, vizita lui Bill Clinton în România etc), cât și de divertisment (Vara Ispitelor, Bucătăria lui Radu).

Până în 2012, a coordonat, practic, întreaga producție a posturilor CME (de la sediul companiei din Praga).

După plecarea din Pro TV, a lucrat, printre altele la Ringier (unde a coordonat producția video). A produs pentru postul Discovery un documentar despre tragedia din Colectiv.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu