Skip to main content

Serialul AXN Absenţa va avea şi sezonul al doilea. Actori noi se alătură distribuţiei

 
Serialul AXN Absenţa va avea şi sezonul al doilea. Actori noi se alătură distribuţiei

Serialul Absenţa revine cu un nou sezon la AXN. Reprezentanţii postului de televiziune au anunţat sezonul doi al serialului thriller pentru anul 2019.

Publicitate

Nume noi au fost anunţate în distribuţie. Matthew Le Nevez şi Natasha Little se vor alătura producţiei, precizează sursa citată. Filmările au început şi se desfăşoară în Sofia, Bulgaria.

Absenţa, cu Stana Katic în rolul principal, urmăreşte povestea agentei FBI Emily Bryne care, în timp ce investighează cazul unui criminal în serie, dispare fără urmă şi este declarată moartă. Şase ani mai târziu, este găsită într-o cabană în pădure, abia supravieţuind, fără vreo amintire despre ce i s-a întâmplat. Odată ce se întoarce acasă, află că soţul său s-a recăsătorit şi fiul ei este acum crescut de altă femeie. Emily se trezeşte în curând implicată într-o nouă serie de crime.

În sezonul doi, după urmărirea şi uciderea celui care a răpit-o, Emily se străduieşte să revină la o viaţă normală, alături de fiul ei, Flynn, şi fostul soţ, agentul special Nick (Patrick Heusinger). În încercarea de a afla răspunsurile la întrebările care o macină, Emily porneşte într-o anchetă obsesivă care scoate la iveală un criminal în serie şi o spirală a conspiraţiilor, care ameninţă mai mult decât propria ei familie.

Le Nevez este Cal Isaac este un fost ofiţer Navy SEAL, familiar cu demonii care o bântuie pe Emily. Cal Isaac se dovedeşte a fi un partener loial şi plin de compasiune pentru eroina seriei. Natasha Little va juca rolul agentului special Julianne Gunnarsen, o frumoasă, împlinită şi enigmatică psihanalistă FBI. Aceasta se alătură biroului FBI din Boston, după ce un puternic atac terorist zguduie oraşul.

Absenţa a fost creat de Gaia Violo şi Matt Cirulnick. Serialul detectiv este produs pentru Sony Pictures Television de Masha Productions. Este produs şi regizat de Oded Ruskin (False Flag), cu producători executivi Julie Glucksman, Stana Katic şi Maria Feldman (False Flag, Fauda).

Producţia va fi difuzată de televiziunile AXN din Europa Centrală, adică Polonia, România, Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Macedonia, Muntenegru, Serbia, Moldova, Bosnia Herţegoniva.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus