Skip to main content

VIDEO. “Ce penibili sunteți!” Momentul incidentului de la TVR, când se discuta despre Referendum

 
VIDEO. “Ce penibili sunteți!” Momentul incidentului de la TVR, când se discuta despre Referendum

VIDEO. “Ce penibili sunteți!” a exclamat un operator TVR în direct, pe post, când vorbea președintele Coaliției pentru Familie, Mihai Gheorghiu.

Izbucnirea operatorului TVR s-a auzit slab pe post (după cum veți vedea în captura Paginademedia.ro), îndeajuns însă pentru a genera scuze publice din partea Televiziunii publice.

Publicitate

Paginademedia.ro vă prezintă momentul izbucnirii, dar și întreaga secvență care a urmat.

Când operatorul a exclamat “Ce penibili sunteți”, Mihai Gheorghiu tocmai spunea că "La Referendum votăm protecția constituțională a definiției căsătoriei, în termeni stricți juridici".

VIDEO 1. Momentul “Ce penibil sunteți”

După izbucnirea operatorului, moderatorul Radu Andrei Tudor și-a cerut scuze, pe post. Mihai Gheorghiu și-a continuat discursul.

VIDEO 2. Secvența din emisiunea Pulsul zilei, cu incidentul, dar și cu momentul care a urmat

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Constitutia Romaniei:
  ARTICOLUL 30
  (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
  (2) Cenzura de orice fel este interzisă.
 • I-auzi ma baiatule "tolerant", adica daca intr-o institutie media se exprima o alta opinie decat a ta personala si a unei minoritati care crede in cai verzi pe pereti si linge moaste in patru labe, atunci trebuie dat afara, pentru ca PSD si pentru ca Daddy e la butoane?
 • ...spre deosebire de unii indoctrinati de pe pagina, eu NU VOI merge la vot si voi convinge si pe altii sa procedeze la fel pentru a nu legitima INDIRECT o ciuma rosie drept "PAVAZA TRADITIONALISMULUI" !! in timp cei ei se "OCUPA" de aproape de "BUNASTAREA ***(R)ULUI ROMAN" !!
 • daca nenea operatorul il injura pe reprezentantul MozaiQ nu se termina emisiunea si avea un proces pe rol! Asa, din toleranta! Penali suntem vreo 3 milioane ce, brusc, nu dorim sa mai platim leafa acestui slujbas! Ce zici TVR! Se poate? E liber sa se duca in privat!
 • Cita ura se poate citi pe fata d-lui Gheorghiu, Inspira teama un astfel de individ. Izaolati-L! E o primejdie pentru democratie. Am auzit si ca ar avea o functie pe la MTR: Doamne, ce rusine pentru România ca a zamislit astfel de fiinte retrograde!
 • Încercare de intimidare fara succes a pionierilor neomarxisti din structurile media!Creștini autentici si daca iasă Da la referendum si daca iasă nu sunt câștigați!Noi știm care este Dumnezeul nostru însa ei nu stiu ca nu pot viețuii în anarhie!Noi traditionalii,creștinii avem o istorie străbătută de exemple cum se poate supraviețuii în dictatura!Tot ce facem este mila fata de lume,fața de semenii nostri însa o minte iluminata de o energie creata nu poate pricepere un luminata de Harul Dumnezeiesc!
 • Plin de bun simt operatorul TVR. Proviti figura incrincenata a insului pe nume Mihai Gheorghiu! Parcă e un personaj din Vrăjitoarele din Salem
 • Iată intoleranța toleranței! Cei care pretind toleranță nici măcar nu au respect față de cei cu opinii diferite! Încă o dovadă în plus că referendumul acesta trebuie ținut. Eu voi merge la vot și îi voi îndemna și pe alții!
 • Nu surprinde gestul operatorului, dimpotriva, orice om de bun simt resimte o senzatie de *** in apropierea reprezentantilor Coalitiei lui Peste.

Trimite un comentariu