Skip to main content

VIDEO. O reclamă care te lasă fără cuvinte. Topul celor mai explicite reclame TV.

 
VIDEO. O reclamă care te lasă fără cuvinte. Topul celor mai explicite reclame TV.

VIDEO. Un telespectator care se "nimereşte" în faţa televizoarelor într-o pauză publicitară trebuie să aibă un "stomac tare". De ce? Veţi vedea până la limită se poate merge în clipurile de mai jos.

Publicitate

Că reclamele pentru produse farmaceutice domină pauzele publicitare nu mai este o noutate. Dar în avalanşa de reclame la medicamente, publicitarii au lăsat deoparte orice urmă de "perdea".

Cât se poate de explicit, produsele se "desfăşoară" în toată "splendoarea" lor: posturile TV se umplu de tot felul de micoze, ciuperci din toate "ungherele" corpului, candidoze din cele mai intime şi odorizante pentru aceste din urmă zone.

"Sunt parte din viaţă", ar putea suna explicaţia. Perfect adevărat şi de acord. Dar eufemismul inteligent (pentru copiii care s-ar putea afla în faţa reclamei), explicaţia elegantă, trimiterea jucăuşă, soluţia creativă nu sunt, prin definiţie, apanajul lumii publicităţii?

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, o selecţie a unor reclame explicite care rulează pe TV. Am evitat să facem un top. Vă lăsăm pe voi. Lista este deschisă.

Prima reclamă însă nu are nevoie de niciun comentariu. Şi da, am văzut-o pe posturile TV!

Mastrelle

Balonix

Vagisan

V.I.Poo

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus