Skip to main content

Xtra Night Show-ul lui Dan Capatos are un nou co-prezentator, în locul Anisiei Gafton

 
Dan Captos are un nou coleg în echipa Xtra Night Show
Dan Captos are un nou coleg în echipa Xtra Night Show

Emisiunea de noapte a Antenei 1 are un nume nou în echipă. Începând de luni, 24 septembrie, de la 23.00, Dan Capatos are un nou coleg în echipă: Dorian Popa. El vine în locul Anisiei Gafton, care n-a mai intrat în emisiune la începerea noului sezon.

Publicitate

Alături de Capatos şi Dorian Popa, în echipa de prezentatori Xtra Night Show mai sunt actorul Cătălin Bordea şi DJ-ul Vika Jigulina (care l-a înlocuit pe DJ-ul Silviu Andrei).

Dorian Popa a intrat în emisiune imediat după ce a fost difuzată ediţia Ultimul Trib în care acesta s-a accidentat la genunchi, deşi emisiunea a fost filmată de mai multă vreme.

În prima sa ediţie, Dorian Popa (foto dreapta) va povesti despre experienţa de la Ultimul Trib, anunţă Antena 1.

„Logic că mă vedeam măcar până în finala ”Ultimul Trib”, însă Dumnezeu se pare că a avut alt plan pentru mine, plan pe care am decis să îl înfrunt cu acelaşi optimism şi cu aceeaşi energie pe care le-am avut dintotdeauna. Mă bucur că am avut parte şi de reversul proverbului ”Un rău nu vine niciodată singur” şi că din această întâmplare tragică am ajuns prezentator la "Xtra Night Show". Sfătuiesc toţi oamenii care trec prin momente grele în viaţă să nu îşi piardă speranţa şi să lupte pentru zilele mai bune ce vor veni”, spune Dorian Popa.

Dan Capatos:

„De luni, „Xtra Night Show” intră în casele dumneavoastră în formula de bază, gândită în momentul în care Silviu şi Anisia au ales alte proiecte personale. Sunt un om de echipă şi un veteran al echipelor. Fie că vorbim de perioada cu Mircea N. Stoian şi celebrul band al emisiunii din acea vreme, condus de Stefan Ciobanu, sau de formula cu Bordea şi Silviu, apoi şi Anisia, fie că vorbim de această nouă formulă cu Bordea, Dorian Popa şi Vika Jigulina, spiritul rămâne acelaşi. Telespectatorii noştri fideli, care ne-au purtat în această aventură de 22 de sezoane şi cărora le mulţumesc din postura de ultim mohican, vor regăsi aceeaşi stare de bună dispoziţie. Dorian este un tip care te poate contamina cu optimismul său şi cu pofta lui de viaţă, chiar şi dintr-un scaun cu rotile, aşa cum se va prezenta în platou, începând de luni. Aşa că, putem spune că totul va merge ca pe roate... (râde). Trebuie doar să deschideţi larg televizoarele. Dorian va porni pe primul lui drum profesional, după "Ultimul Trib". Hâtz, Johnule, să te ţii!!!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • INSOMNIACUL INSOMNIACUL
    Hâtz pe YouTube, Hâtz în Asia, Hâtz în Grecia. Acum Hâtz la Capatos Show (scuze, Xtra Night Show) :))
  • Crina Crina
    Sunt buni sa mearga toti la antena stars
  • Liviu Sora Liviu Sora
    @DD Subscriu!
  • Silvia Silvia
    Dorian a intrat in emisiune imediat dupa ce a fost difuzata editia in care s-a accidentat, desi a fost filmata cu mult timp in urma, iar Anisia Gafton n-a mai intrat in emisiune de la inceputul sezonului.
    Citind printre randuri, acest articol ne spune tot ce este de stiut. Dorian are prioritate si imediat dupa accidentare i s-a pregatit un nou loc. Ma intreb ce pile trebuie sa aiba. O fi ca Dan Bordeianu pe vremea cand era preferatul "Mamei telenovelelor". Oare Dorian al cui "preferat" este?
  • Chelsau Paul Chelsau Paul
    O fi avand omu` ceva picant de povestit... si asta o fi si motivul! Vin, povestesc dar ma bagi in program.
  • Umbertotomsy Umbertotomsy
    Panaramas star
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Audientele de weekend ( pe itervalul "Te cunosc de undeva" şi "Insula Iubirii"...va rog sa le postați!. Țineți cont si de dorințele,cerințele noastre.Vă mulțumesc!..
  • DD DD
    Dorian=cel mai mare kokalar in viata...
  • An An
    Eu pe el il vedeam mult mai bun decat pe Alex Velea la Acces Direct...este oricum mai haios... (Daca tot se vroia ideea asta de frumoasa si bestia...)
  • claudiuu claudiuu
    Azi maine il vedem la Insula Iubirii
  • Doru Doru
    Pfff... Maine, poimaine il vedem pe la "Observator".
  • me me
    F
    urmeaza sa fie la mireasa pentru fiul meu, cand si daca revine emisiunea:)))
  • F F
    Dorian devine noul Liviu Varciu ? :)) în ce emisiune de la antena nu a fost? Exista vreuna ?
  • Razvan Putina Razvan Putina
    Bravo Dorian, va rog sa postați audientele de sambata seara.
  • me me
    doriane, mai bine te duceai la exatlon

Trimite un comentariu

sus