Skip to main content

Poziţionare sau nu? Digi 24, campanie de referendum cu preoţi. Postul nu comentează

 
Captură Digi 24
Captură Digi 24

Campanie cu preoţi la Digi24 chiar înainte de Referendum. Postul TV a difuzat în ultimele zile o serie de spoturi cu testimonale ale unor preoţi despre familia tradiţională.

Publicitate

Paginademedia.ro a trimis astăzi o serie de întrebări postului Digi24. Care este scopul testimonialelor? Campania aprţine Digi24? De doar clipuri cu preoţi? au fost doar câteva dintre întrebări. Postul nu a dat niciun răspuns până la ora publicării acestui articol. Vom adăuga răspunsurile când le vom primi.

Ce spune unul dintre preoţi:

„Familia tradiţională este familia ontologică, adică iniţială, aşa cum a apărut omul în Universul ăsta, cum zicem noi, l-a creat Dumneazeu. Şi este familia cu valori, nu cu pseudovalori, cu valori culturale, spirituale, cu valori istorice cu tot ce înseamnă valoarea nu non-valoarea. Nu e o tradiţie pur religioasă, o tradiţie creştină sau o tradiţie care ţine doar de o mentalitate a unui popor. Tot neamul omenescse va conbfrunta cu lucrul acesta. Noi Suntem chemaţi să răspundem acestor provocări.”

Părintele Vasile Ioana:

Fiecare poate să facă ce doreşte. Noi promovăm o cale, calea normalităţii, o numim noi. Dacă altcineva numeşte normalitate altceva este liber să o facă. (...) Referendumul este voinţa poporului. Aşadar suntem cu toţii chemaţi să spunem da sau nu unei idei. Este examenul nostru al românilor. Haideţi să ne prezentăm în faţa acestui referendum cu gândul curat, cu inima curată şi cu dorinţa de a exprima voinţa noastră în mod democratic şi mai mult decât atât în duh. Îi îndemn pe toţi românii să se exprime, e frumos să ne exprimăm

Subiectul a fost semnalat de un cititor Paginademedia.ro.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    @antireferendum Bai nenica daca Dumnezeu e asa de smecher incat observa 7 miliarde de oameni simultan si le face lista cu ce au pacatuit ca sa i selecteze in stanga si n dreapta dupa exit, tu crezi ca are nevoie de lumina ca sa creeze ce vrea muschii lui? Ntz. Dar! Cu siguranta ii va lovi cu fulgere, foc si pucioasa pe cei ce nu voteaza da la referendum! Dar altfel, el ne iubeste.
  • Antireferendum Antireferendum
    Nu exista Dumnezeu!!!
    Cum poate exista ceva creat pe intuneric,ptr ca parafrazand din Biblie,Dumnezeu a facut cerurile,a facut pamantul si ptr ca ia placut a zis sa se faca lumina!
    Nu ar fi trebuit sa faca lumina si pe urma sa se apuce de construit/modelat?
  • Iepurașul care zburdă către urne Iepurașul care zburdă către urne
    @marian
    Și referendumul este parte a programului de curățenie.
  • Alin Alin
    Digo24 s-a plasat inca de la inceput împotriva referendumului. Oare consideră că își mai spală păcatele cu asta ?
  • marian marian
    In primul rand BISERICA sa-si faca curat in ograda sa si apoi sa vina sa comenteze

Trimite un comentariu

sus