Skip to main content

FOTO. Iulia Vântur a debutat la Bollywood. În sfârşit

 
FOTO. Iulia Vântur a debutat la Bollywood. În sfârşit

După şase ani în India, Iulia Vântur, fosta vedetă Pro TV, debuteaza la Bollywood in rolul principal din filmul Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, regizat de Prem Soni. Vedeta este cap de afiş în primul ei film de la Bollywood.

Publicitate

In film, Iulia Vântur joaca rolul unei tinere din Europa, fascinata de cultura indiana, care isi indelineste visul de a vizita India.

„Personajul meu este o femeie foarte puternica, care nu se lasa batuta chiar daca trece printr-un episod atat de dureros, de dramatic, ci din contra, se ridica de jos si lupta. Reuseste cu ajutorul sotului si a prietenilor sa mearga mai departe si sa lupte pentru dreptatea ei si a celorlalte femei din India.

E un proiect din care voi invata multe. Astept cu nerabdare aceasta noua experienta si ma bucur sa colaborez cu Prem R Soni, directorul fimlului, Jimmy Shergill, actorul alaturi de care voi juca si echipa de la Studio 5 Elements”, a marturisit vedeta.

Filmul va rula pe marile ecrane incepand cu luna mai a anului 2019.

Iulia Vântur:

„Pasiunea pentru muzica mi-a adus multa satisfactie si colaborari extrem de frumoase in India. Filmul se impleteste natural cu muzica, insa este ceva nou pentru mine. In ultimii ani am primit oferte de a juca in filme, insa nu am considerat ca trebuie sa fac acest pas.

Cand Prem Soni mi-a prezentat povestea acestui film, inspirat din fapte reale, am simtit ca e o poveste cu morala, cu substanta. Personajul meu din film este o fata simpla, extrem de buna si curata, desi a trecut prin experiente traumatizante in viata.

Este victima unui viol si chiar daca e o “straina” in India, nu numai ca isi cauta dreptatea, dar alaturi de sotul ei, porneste o adevarata revolutie, lupta pentru toate femeile din India, care au fost violate, nedreptatite sau nu au avut curaj sa lupte, sa-i demascheze pe faptuitori. Exista un tag pe retelele de socializare #NameandShametherapist pe care il folosesc pentru asta.

E o luptatoare, ea nu lasa ca acest incident sa-i distruga viata ei si a oamenilor dragi. M-am conectat cu personajul pe care il intruchipez, cu mesajul puternic transmis de film.”

Studio 5 Elements a anunţat recent o serie de filme printre care si cel in care Iulia Vantur are rolul principal, Radha Kyun Gori Main Kyun Kaala, regizat de Prem R Soni in asociere cu Prem Raj Films.

Castingul complet al filmului va fi anuntat in curand, alaturi de Iulia Vantur va juca şi actorul Jimmy Shergill. Studioul a lansat in urma cu cateva zile posterul oficial al filmului si a anuntat ca filmarile vor avea loc in Mathura, Agra, Delhi si Europa.

„Atat eu cat si partenerii mei de la Studio 5 Elements suntem bucurosi sa-i avem pe Iulia Vântur si Jimmy Shergill la bordul fimului Radhu Kyun Gori Main Kyun Kaala.

Filmul va trezi multe intrebari depsre iubirea si caldura pe care aceasta tara ar trebuie sa le aiba, scenariul abordand un subiect sensibil dar de mare interes social pentru India.

Filmul este ca o revolutie, apropiat de miscarea #metoo.”, a declarat producatorul Prernaa Arora.

GALERIE FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • johhny bravo johhny bravo
    Based on true incidents?? Wtf???? :)))
  • florin florin
    tre sa fii complet *** sa te uiti la asa ceva

Trimite un comentariu

sus