Skip to main content

IAA: Aleksei Sorokin a decis să nu mai participe la conferinţă. Ajunsese sau nu în România?

 
IAA: Aleksei Sorokin a decis să nu mai participe la conferinţă. Ajunsese sau nu în România?

Câteva răspunsuri scurte, pentru Paginademedia.ro, de la organizatorii Conferinţei IAA de la Bucureşti, legate de scoaterea din program a rusului Aleksei Sorokin.

Publicitate

Întrebările Paginademedia.ro şi răspunsurile IAA:

De ce a fost scos din program Aleksei Sorokin?

IAA: Dl. Aleksei Sorokin, unul dintre cei 26 de speakeri de talie internaţională, a decis să nu mai participe la eveniment.

Sorokin ajunsese in Romania cand a fost luata decizia?

IAA: Nu.

Organizatorii au platit pentru venirea lui? Daca da, din ce fonduri: de la organizatie, de la Guvern sau de la Primarie? Ce se intampla in acest caz? Se returneaza sau se pierd banii?

IAA: Dl. Sorokin a acceptat să participe la eveniment pro-bono.

Sorokin trebuia să fie azi pe scena Teatrului Naţional, dar programul a fost schimbat. Despre Sorokin, Cătălin Tolontan a scris în Libertatea că este un apropiat al lui Vladimir şi un susţinător al măsurilor anti-gay luate de administraţia rusă.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Biz Biz
    Asta nu e o stire, asta vrea sa arate pagina de media că e băgată în seamă de iaa. Plus pasele astea cu tolontan, el zice de voi și voi de el încât numai știri nu faceți, poate networking, dar aia nu are treabă cu publicul care te citește.
  • l l
    @No coment: pe noi, nu, nu ne doare. Pe aia de intra dupa gratii pentru ca incalca legea anti-gay din Rusia ii doare rau. Dar ce ne pasa noua, nu, aia nu-s oameni?
  • No coment No coment
    Nu cred ca ne dureau parerile sale asa de mult

Trimite un comentariu

sus