Skip to main content

Matinal nou la Smart FM: „Craioveanu şi Nicolai Show”

 
Matinal nou la Smart FM: „Craioveanu şi Nicolai Show”

Un nou matinal in FM începe de luni 7 octombrie, de la ora 07:00. Craioveanu şi Nicolai fac „Craioveanu şi Nicolai Show” la radio Smart FM (107,3 – Bucureşti).

Publicitate

Cei doi vin în locul lăsat liber de Marius Tucă şi Marius Manole, care s-au ocupat de matinal în ultimii doi ani de emisiunea de dimineaţă.

Vlad Craioveanu, pentru Paginademedia.ro:

„Îl cunosc pe Bogdan Nicolai de mai mult de 15 ani, perioadă în care pot spune că am dezvoltat o prietenie sănătoasă. Tot cam de pe atunci am încercat în mod constant să-l aduc lângă mine ca partener de show, el având calităţi - pentru această meserie - net superioare multora din FM. Dar am tot întâmpinat obstacole în acest sens. Nu şi la Smart FM, aşa că îi mulţumesc lui Marius Tucă pentru că un vis de-al meu a devenit realitate. Pariul meu pe Bogdan Nicolai rămâne in picioare.”

Bogdan Nicolai, pentru Paginademedia.ro:

„În 2014, după cinci ani de matinal la ProFM, îmi încheiasem socotelile cu trezitul devreme, dar şi cu radioul, în general, fiind împăcat cu tot ce reuşisem să fac împreună cu ascultătorii mei. Am mai avut, de atunci, o singură tentativă de a mă întoarce în FM, dar am renunţat după câteva luni pentru că nu m-am potrivit cu locul (nr. Europa FM), aşa că mi-am văzut de net, de TV şi de scris. Până de curând, când Vlad Craioveanu, bunul şi vechiul meu prieten, m-a convins că ne vom distra de minune în fiecare dimineaţă, fiind total stăpâni pe show-ul nostru. El este principalul motiv pentru care îmi dau întâlnire cu prima mea dragoste, radioul. Am făcut amândoi o alegere Smart”.

Carte de vizită

Bogdan Nicolai are o lungă experienţă în zona de radio, televiziune şi digital.

În radio lucrează din 2003 şi a trecut pe rând, de la radio local - Mix FM Câmpina şi Mix FM Sinaia, la radio naţional, Pro FM (2006 - 2014) şi Europa FM (pentru câteva luni).

Bogdan Nicolai a fost director de programe şi producţie la MTV România şi scenarist al show-ului Vocea României, a scris pentru site-ul de satiră Times New Roman, iar în prezent realizază şi emisiunea Love is Fun, alături de psihoterapeutul Gaspar Gyorgy, la ‘A list Magazine by Andreea Esca (pe parg despre Bogdan Nicolai, AICI).

Descoperit şi promovat de Andrei Gheorghe, Vlad Craioveanu s-a făcut cunoscut prin emisiunea „Zero”, difuzată noaptea de Pro TV. A prezentat matinale radio la Pro FM, Radio Guerrilla şi Radio 21. A lucrat şi la Vibe FM şi Tanănana. Din februarie 2016 s-a alăturat Smart FM, unde a realizat emisiuni pe tronsonul, de seară, în drive time.

CONTEXT. Jurnalistul Marius Tucă a preluat Smart FM în toamna lui 2015 de la văduva regretatului Valentin Nicolau, fost preşedinte TVR şi proprietarul editurii Nemira. În acelaşi an, Tucă a început să realizeze singur emisiunea de dimineaţă.

La începutul lui 2016, postul a devenit preponderent cultural. Actorul Marius Manole a fost cooptat în echipă, pentru emisiunea de dimineaţă.

În vara lui 2017, Marius Tucă a ieşit din acţionariatul Smart FM, locul său fiind luat de fiica sa Daria Ana Tucă, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

La concursul radio din iunie 2017 Smart FM a câştigat licenţe la Câmpulung şi Putna

În decembrie 2017, Smart FM a preluat frecvenţele Wyl FM din Ploieşti, Câmpina, Snagov şi Târgovişte.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dominic Vadim Dominic Vadim
    O emisiune pe care o recomand cu drag. Chiar mi-era dor de ceva bun in FM, nici n-am mai ascultat in ultima vreme FM-ul.
  • Cristi Dobrică Cristi Dobrică
    Veața e tristă fără glumele lu' Nicolai! Cel mai bun umor de pe radio. #amzis
  • Вфцук Вфцук
    Un articol interesant. Prin urmare, trebuie să vă faceți mai renumiți prin intermediul acestui site: https://www.logaster.com/ro/
  • Ramona Ramona
    Succes, băieți! Abia aştept să vă aud!
  • Dracu Goooool Dracu Goooool
    Era mare pacat ca Nicolai sa nu mai fie la radio. Tuca a luat cea mai buna decizie.
  • Jerry Jerry
    Dacă se înțelege cu partenerul,Craio e pericol.
  • Laura Vlad Laura Vlad
    Nimic nu se va compara cu programul de dupa amiaza intitulat "Craioveanu si Dinculescu" sfarsit prematur din cauza plecarii lui Dinculescu de la Smart Fm. Probabil una dintre cele mai bune emisiuni de radio din ultimii ani. Pacat dar Bafta in noua formula!
  • Thor Thor
    Baftă, Nicolai! Sper că la Smart FM vei rămâne la fel de relaxat și că vei putea să difuzezi cât mai mult rap românesc, fără teama de a fi concediat! Și sper să revină și legendarul Nic Fishic.
  • radio fm radio fm
    În decembrie 2017, Smart FM a preluat frecvențele Wyl FM din Ploiești, Câmpina, Snagov și Târgoviște.
    CARE SUNT OPRITE ORI IN BLANK ADICA LINISTE DEPLINA.
    IN BATIE DE JOC TRATATA RETEAUA WYL.
  • Romina Draghici Romina Draghici
    Nu m-as fi gandit niciodata la combinatia asta, dar uite ca s-au gandit. ei si mi se pare o idee tare.
  • Eadu Stomirca Eadu Stomirca
    i-am ascultat pe amândoi la proFM în perioada de glorie a radioului. ii voi asculta şi acum pentru că amandoi au cojoness.
  • Ion Ion
    De ce a durat atât?

Trimite un comentariu

sus