Skip to main content

USR caută reprezentant în CNA printr-un anunţ pe Facebook: „Vrei să fii reprezentantul USR în cadrul CNA? USR lansează un apel public de CV-uri”

 
CNA
CNA

Deputatul USR Iulian Bulai a anunţat, printr-o postare pe Facebook, ca USR se află în căutarea unui candidat care să reprezinte partidul în Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Publicitate

„Îţi pasă de calitatea mass media din România? Vrei să fii reprezentantul USR în cadrul CNA? Acum ai această şansă! Uniunea Salvaţi România lansează un apel public de CV-uri pentru a desemna din partea partidului candidaţi la conducerea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).” Aşa începe postarea deputatului USR.

Ce criterii trebuie să îndeplinească un posibil candidat?

„Candidatul pentru un loc în CNA trebuie să fie cetăţean român, cu studii superioare, fără antecedente penale şi să nu fi fost agent sau colaborator al poliţiei politice comuniste.

Candidatul trebuie să se bucure de o bună reputaţie şi să aibă o activitate recunoscută în domeniul audiovizual.

Candidatul nu poate fi administrator şi nici nu poate face parte din consiliul de administraţie al unei societăţi comerciale cu activitate în domeniul audiovizualului. Alte criterii de eligibilitate sunt familiaritatea cu mediul comunicaţional public şi capacitatea de a asuma o atitudine imparţială în evaluarea speţelor.” mai scrie Iulian Bulai.

Reamintim că la sfârşitul acestui an, mandatele membrilor CNA Laura Georgescu, Răsvan Popescu, Monica Gubernat, Orsolya Borsos, Viorel Vasile Buda şi Florin Gabrea vor ajunge la final.

De asemenea, un alt loc disponibil în consiliu este lăsat de plecarea lui Valentin Jucan, la începutul acestui an.

Radu Călin Cristea, Radu Bogdan Herjeu, Dorina Rusu şi Gabriel Tufeanu sunt singurii care încă mai au mandate în desfăşurare.

Cetăţenii care îşi doresc să candideze pot trimite CV-urile sau scrisorile de intenţie la adresa de e-mail [email protected] în perioada 12.10.2018 –17.10.2018

Postarea integrală, în continuare:

„Îţi pasă de calitatea mass media din România?

Vrei să fii reprezentantul USR în cadrul CNA?

Acum ai această şansă!

Uniunea Salvaţi România lansează un apel public de CV-uri pentru a desemna din partea partidului candidaţi la conducerea Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Candidaţii trebuie să respecte condiţiile legale pentru alegerea în conducerea instituţiei, dar şi criteriile de profesionalism şi integritate ale USR.

Candidatul pentru un loc în CNA trebuie să fie cetăţean român, cu studii superioare, fără antecedente penale şi să nu fi fost agent sau colaborator al poliţiei politice comuniste. Candidatul trebuie să se bucure de o bună reputaţie şi să aibă o activitate recunoscută în domeniul audiovizual. Candidatul nu poate fi administrator şi nici nu poate face parte din consiliul de administraţie al unei societăţi comerciale cu activitate în domeniul audiovizualului. Alte criterii de eligibilitate sunt familiaritatea cu mediul comunicaţional public şi capacitatea de a asuma o atitudine imparţială în evaluarea speţelor.

USR caută o persoană responsabilă şi competentă, cu un istoric profesional impecabil şi cu experienţă relevantă în radio şi/sau televiziune, care să asigure echidistanţa analizării speţelor prezentate, echilibrul dintre libertatea de exprimare, apărarea demnităţii umane şi protejarea interesului public şi să contribuie la respectarea pluralismului surselor de informare, a ideilor şi opiniilor.

CV-urile şi scrisorile de intenţie ale candidaţilor pentru CNA pot fi trimise în perioada 12.10.2018 –17.10.2018 (ora 12:00) la adresa de e-mail: [email protected].

Candidaţii vor fi selectaţi de Biroul Naţional al Uniunii Salvaţi România şi ulterior vor fi audiaţi în Comisiile parlamentare permanente, iar votul final va avea loc în plenul reunit al celor două Camere ale Parlamentului.”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • burningsnowflake burningsnowflake
    bine ca n-au lipit fluturasi detasabili pe usile blocurilor... ce patetici.

Trimite un comentariu

sus