Skip to main content

Branduri de Centenar. Brandul Absolut, primul design creat în România, în cinstea Marii Uniri

 
Branduri de Centenar. Brandul Absolut, primul design creat în România, în cinstea Marii Uniri

Marea Unire de pe sticla de Absolut. Brandul de vodka Absolut, care are o tradiție îndelungată în a lansa sticle cu design ediție limitată, are anul acesta primul design dedicat exclusiv României și vine în cinstea Marii Uniri.

Noul ambalaj, de culoare albă, prezintă elemente ce duc cu gândul la motive tradiționale românești, dar și un contur al clădirilor emblematice ale României, cum ar fi Arena Națională, Ateneul, Catedrala din Cluj și Cazinoul din Constanța

Publicitate

Ediția limitată, care se găsește deja în magazine, are un ambalaj creat de echipa de creație a Graffiti PR, formată din Cristina Petcu, Creative Planner, și Eda Mologani, Graphic Designer.

Totodată, ca parte a campaniei 5% din vânzările ediției limitate vor fi redirecționate către 5 burse dedicate artiștilor de pe platforma 100Absolutartists.ro.

În iulie 2018, Absolut a lansat în România www.100Absolutartists.ro, o platformă care susține și promovează noul val de artiști din cinematografie, literatură, arte vizuale, design vestimentar și muzică.

Procesul de selecție a celor cinci artiști va fi realizat de către „curatorii” platformei: istoricul de artă și curatorul Magda Radu pentru arte vizuale, jurnalistul și scriitorul Alex Tocilescu pentru literatură, criticul de film Iulia Blaga pentru film, redactorul-șef al revistei ELLE România Roxana Voloșeniuc pentru design vestimentar și Dan Amariei, solistul trupei de rock alternativ Omul cu Șobolani, pentru muzică.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Chiar totul TREBUIE sa fie legat de centenar? Inteleg, produsele romanesti, dar absolu totul, de la carne de pui la detergent de vase trebuie cumva legat de centenar? Mi se pare chiar bataie de joc fata de ideea Centenarului Unirii. Mai ramane sa apara si hartie igienica de centenar ca sa dea intrebuintarea necesara la cum a ajuns sa fie tratat subiectul.
  • Cele mai potrivite personaje pt a promova acest brand erau ,,figurantii regali,, pt care DRAPELUL NATIONAL AL ROMANIEI a fost folosit ca fata de masa in Biserica Sf Ilie din Sinaia.Acei "figuranti regali"carora Calinic al argesului i-a trimis la munca,la sapat santuri,vopsit garduri,sa care apa rece...., in loc sa urmeze sfatul parintelui, aceste elemente impostoare cu ,,subtile motive traditionale,, -nu e despre portul bunicii individei cu cetatenie uk obtinuta,,nuptial,, - de ocolit munca stau mai mult prin baruri cu nasul prin pahare si se autointituleaza pe retele sociale ca sunt ai Romaniei!!!!Biata Romanie!!Numai de betivi e promovata!!!!!.

Trimite un comentariu