Skip to main content

Jurnalista Liana Alexandru a demisionat de la Digi24. A fost primul angajat al televiziunii de știri

 
Jurnalista Liana Alexandru a demisionat de la Digi24. A fost primul angajat al televiziunii de știri

După șapte ani la Digi 24, jurnalista Liana Alexandru demisionaează de la televiziunea de știri. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook și vine la aproape trei săptămâni după ce Digi24 a renunțat la principalul jurnal de seară, de la ora 19.00. Digi a desființat JUrnalul de la ora 19.00 după ce Liana Alexandru a anunțat condicerea că se retrage.  

„Dragii mei, fac publică decizia mea de a pleca de la Digi24, pe care am comunicat-o managementului la 1 noiembrie. Le mulțumesc celor din conducere care au înțeles o situație personală și mi-au facilitat retragerea de la jurnalul orei 19”, a precizat Liana Alexandru.

„Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni și fac o reverență celor care m-au susținut”, a mai adăugat ea. 

Publicitate

A evitat să detalieze motivele

„Motivele plecării mele sunt private, nu voi da curs speculațiilor, dar unul e mai presus și mai puternic decât toate: copilul meu merită mai mult”.

Amintim că pe 9 noiembrie Digi24 anunța schimbări în grla Digi24. Emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, Jurnal de seară, a fost mutată pe tronsonul 19.00 - 22.00, fiind astfel scos Jurnalul de la ora 19.00, program care era în grila Digi24 încă de la lansare. 

Contactați de Paginademedia.ro, la momentul respectiv, reprezentanții Digi au explicat că Liana Alexandru „se va dedica unor proiecte personale și vieții de familie” și că va continua să prezinte știri în weekend (nu se știe încă pe ce tronson).

Mesajul integral, în continuare: 

Dragii mei, fac publică decizia mea de a pleca de la Digi24, pe care am comunicat-o managementului la 1 noiembrie. Le mulțumesc celor din conducere care au înțeles o situație personală și mi-au facilitat retragerea de la jurnalul orei 19. Le sunt profund îndatorată pentru încrederea maximă pe care mi-au acordat-o până în ultima clipă.

Motivele plecării mele sunt private, nu voi da curs speculațiilor, dar unul e mai presus și mai puternic decât toate: copilul meu merită mai mult.

După 7 ani cu Digi24 și aproape 4 ani de prime-time, în care mi-am dedicat seară de seară publicului, cu mii de ore live în ritmul nebun al televiziunii de știri, a venit vremea să petrec mai mult timp cu familia mea.

Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni și fac o reverență celor care m-au susținut de-a lungul acestor ani. Am pus multă pasiune în acest proiect, am investit afectiv și profesional, am văzut cum crește și nu voi conteni să mă uit cu încredere la Digi24 și la atâția oameni dragi.

Voi continua să scriu, să mă frământ, să spun, să fac lucruri, cu sinceritatea care mă bântuie și cu bucuria că putem fi împreună oricând.

Anunțul Lianei Alexandru, pe pagina sa de Facebook

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Mai ramane cineva la Digi in afara de Prelipceanu? A plecat si Mariana Pop plus altii din spatele ecranului. Ce se petrece acolo si de unde are mana libera Prelipceanu?
 • si vite asa, a ajuns prelipceanu sa rada tot pe segmentul de seara. la cat e de competent, isi merita malaiul la televiziunea liui bendei. intrebarea este cine are atat nevoie de un plastilin-man la cea mai credibila televiziune de opozitie din Romania? Raspunsul ar fi prea cutremurator pentru cei care inca mai cred in mos gerila. Cum care tot? Luca Niculescu, Adriana Muraru, Alice Iacobescu etc. Tot. Si nevestele raman cur()e acasa, pe banii barbatului, nu?
 • Cati papagali plang dupa un alt papagal plecat. Daca o cititoare de prompter, si cu zeci de facultati si diplome sa fi avut, este tot o cititoare de prompter si, vezi Doamne, este de neinlocuit sau o pierdere, inseamna ca mama prostilor e tare ocupata sa nasca pui vii. Ca e frumoasa, talentata, ca stie iimbi straine, ca adoarme pruncul la san cand vorbeste, este o biata cititoare de prompter, si apropos de asta, Esca de multa vreme a demonstrat ca are alta valoare si stie sa faca interviuri, sa comenteze evenimente importante in direct, in timp ce fata asta a ramas doar un ambalaj un pic ofilit.
  Plecarea ei nu e o stire, mai degraba numarul de papagali care plang dupa ea, crezand ca ea crea valoare prin ceea ce facea. Si asta ar fi de ras daca nu ar fi de plans mai intai. Doamne, sunteti de o prostie infinita daca fata asta nu va plateste sa scrieti aici!
 • In comparatie cu Liana, Mariana Pop chiar este o nulitate in materie de media. Evolutia se vede, dar cele doua sunt incomparabile. Una peste alta, Liana este o pierdere. Mariana a plecat, probabil, acolo unde o sa isi si gaseasca o mare iubire asa cum a tot fortat-o la Digi cu diversi care s au casatorit, in cele din urma, cu altele.
 • N-am comentat cat de desteapta si profesionista este duduia in meseria ei, am spus doar ca in opinia mea si a altor cunostinte, ea nu prea avea personalitate de prezentatoare. E prea "moale" pentru a prezenta stirile.
  Prezenta placuta pe ecran intr-adevar, dar Nu transmitea nimic.
  Si asta s-a vazut in audiente.
  Vocea ei blanda si joasa e buna doar la spus povesti pentru copii inainte de culcare, dar nu si pentru Prime Time la Stirile de la ora 19:00
  Cucoana Liana Alexandru ar trebui sa mai ia lectii de la Esca si Berecleanca, trebuie sa ai ceva "vâna" ca sa rezisti in Prime-Time

  Consider ca nu este o pierdere pentru DIGI 24 plecarea ei.
 • bing, puti de "destept" ce esti! Dai pe dinafara. E atat de usor sa debitezi ineptii din fata unui monitor. Ai idee cate scoli a facut fata asta? Cata munca e intr-o astfel de televiziune? Ai impresia ca e doar o cititoare de prompter si atat? Te inseli, ma, baiatule.
 • duca-se invartindu-se cu tot cu copilul ei in brate ca oricum are o personalitate nula gen "stearsa",
  duduia Liana Alexandru era cea mai plictisitoare de la statia de stiri DIGI 24, nu transmitea nimic si era genul "mutulica"printre colegi. Nu prea baga lumea in seama

Trimite un comentariu