Skip to main content

Jurnalista Liana Alexandru a demisionat de la Digi24. A fost primul angajat al televiziunii de ştiri

 
Jurnalista Liana Alexandru a demisionat de la Digi24. A fost primul angajat al televiziunii de ştiri

După şapte ani la Digi 24, jurnalista Liana Alexandru demisionaează de la televiziunea de ştiri. Anunţul a fost făcut pe pagina sa de Facebook şi vine la aproape trei săptămâni după ce Digi24 a renunţat la principalul jurnal de seară, de la ora 19.00. Digi a desfiinţat JUrnalul de la ora 19.00 după ce Liana Alexandru a anunţat condicerea că se retrage.

Publicitate

„Dragii mei, fac publică decizia mea de a pleca de la Digi24, pe care am comunicat-o managementului la 1 noiembrie. Le mulţumesc celor din conducere care au înţeles o situaţie personală şi mi-au facilitat retragerea de la jurnalul orei 19”, a precizat Liana Alexandru.

„Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni şi fac o reverenţă celor care m-au susţinut”, a mai adăugat ea.

A evitat să detalieze motivele:

„Motivele plecării mele sunt private, nu voi da curs speculaţiilor, dar unul e mai presus şi mai puternic decât toate: copilul meu merită mai mult”.

Amintim că pe 9 noiembrie Digi24 anunţa schimbări în grla Digi24. Emisiunea lui Cosmin Prelipceanu, Jurnal de seară, a fost mutată pe tronsonul 19.00 - 22.00, fiind astfel scos Jurnalul de la ora 19.00, program care era în grila Digi24 încă de la lansare.

Contactaţi de Paginademedia.ro, la momentul respectiv, reprezentanţii Digi au explicat că Liana Alexandru „se va dedica unor proiecte personale şi vieţii de familie” şi că va continua să prezinte ştiri în weekend (nu se ştie încă pe ce tronson).

Mesajul integral, în continuare:

Dragii mei, fac publică decizia mea de a pleca de la Digi24, pe care am comunicat-o managementului la 1 noiembrie. Le mulţumesc celor din conducere care au înţeles o situaţie personală şi mi-au facilitat retragerea de la jurnalul orei 19. Le sunt profund îndatorată pentru încrederea maximă pe care mi-au acordat-o până în ultima clipă.

Motivele plecării mele sunt private, nu voi da curs speculaţiilor, dar unul e mai presus şi mai puternic decât toate: copilul meu merită mai mult.

După 7 ani cu Digi24 şi aproape 4 ani de prime-time, în care mi-am dedicat seară de seară publicului, cu mii de ore live în ritmul nebun al televiziunii de ştiri, a venit vremea să petrec mai mult timp cu familia mea.

Am fost primul om angajat de RCS-RDS în 2010 pentru proiectul unei noi televiziuni şi fac o reverenţă celor care m-au susţinut de-a lungul acestor ani. Am pus multă pasiune în acest proiect, am investit afectiv şi profesional, am văzut cum creşte şi nu voi conteni să mă uit cu încredere la Digi24 şi la atâţia oameni dragi.

Voi continua să scriu, să mă frământ, să spun, să fac lucruri, cu sinceritatea care mă bântuie şi cu bucuria că putem fi împreună oricând.

Anunţul Lianei Alexandru, pe pagina sa de Facebook

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Luana Luana
    Alice Iacobescu mai este la Digi?
  • Io Popa Io Popa
    Mai ramane cineva la Digi in afara de Prelipceanu? A plecat si Mariana Pop plus altii din spatele ecranului. Ce se petrece acolo si de unde are mana libera Prelipceanu?
  • johhny bravo johhny bravo
    Esca este un etalon de prezentator? Pe bune? Si cine nu e ca ea e un nimeni? Ce mari experti sunteti voi mamicaaa.
  • geo geo
    si vite asa, a ajuns prelipceanu sa rada tot pe segmentul de seara. la cat e de competent, isi merita malaiul la televiziunea liui bendei. intrebarea este cine are atat nevoie de un plastilin-man la cea mai credibila televiziune de opozitie din Romania? Raspunsul ar fi prea cutremurator pentru cei care inca mai cred in mos gerila. Cum care tot? Luca Niculescu, Adriana Muraru, Alice Iacobescu etc. Tot. Si nevestele raman cur()e acasa, pe banii barbatului, nu?
  • Biz Biz
    Cati papagali plang dupa un alt papagal plecat. Daca o cititoare de prompter, si cu zeci de facultati si diplome sa fi avut, este tot o cititoare de prompter si, vezi Doamne, este de neinlocuit sau o pierdere, inseamna ca mama prostilor e tare ocupata sa nasca pui vii. Ca e frumoasa, talentata, ca stie iimbi straine, ca adoarme pruncul la san cand vorbeste, este o biata cititoare de prompter, si apropos de asta, Esca de multa vreme a demonstrat ca are alta valoare si stie sa faca interviuri, sa comenteze evenimente importante in direct, in timp ce fata asta a ramas doar un ambalaj un pic ofilit.
    Plecarea ei nu e o stire, mai degraba numarul de papagali care plang dupa ea, crezand ca ea crea valoare prin ceea ce facea. Si asta ar fi de ras daca nu ar fi de plans mai intai. Doamne, sunteti de o prostie infinita daca fata asta nu va plateste sa scrieti aici!
  • Alex Alex
    In comparatie cu Liana, Mariana Pop chiar este o nulitate in materie de media. Evolutia se vede, dar cele doua sunt incomparabile. Una peste alta, Liana este o pierdere. Mariana a plecat, probabil, acolo unde o sa isi si gaseasca o mare iubire asa cum a tot fortat-o la Digi cu diversi care s au casatorit, in cele din urma, cu altele.
  • Radu Radu
    o pierdere pentru postul tv Digi24, probabil un castig pt vreun minister sau o alta televiziune
  • E fata sub acoperire E fata sub acoperire
    Asta e la cacealma! Anunta ca se retrage,cum au mai facut-o si altii sau altele,dupa care o veti vedea cocotata intr-o functie de PR pentru cineva din guvern.
  • bing bing
    N-am comentat cat de desteapta si profesionista este duduia in meseria ei, am spus doar ca in opinia mea si a altor cunostinte, ea nu prea avea personalitate de prezentatoare. E prea "moale" pentru a prezenta stirile.
    Prezenta placuta pe ecran intr-adevar, dar Nu transmitea nimic.
    Si asta s-a vazut in audiente.
    Vocea ei blanda si joasa e buna doar la spus povesti pentru copii inainte de culcare, dar nu si pentru Prime Time la Stirile de la ora 19:00
    Cucoana Liana Alexandru ar trebui sa mai ia lectii de la Esca si Berecleanca, trebuie sa ai ceva "vâna" ca sa rezisti in Prime-Time

    Consider ca nu este o pierdere pentru DIGI 24 plecarea ei.
  • Dragos Dragos
    bing, puti de "destept" ce esti! Dai pe dinafara. E atat de usor sa debitezi ineptii din fata unui monitor. Ai idee cate scoli a facut fata asta? Cata munca e intr-o astfel de televiziune? Ai impresia ca e doar o cititoare de prompter si atat? Te inseli, ma, baiatule.
  • mad79 mad79
    @bing
    Ia mai scuteste-ne de "intelepciunea ta "si intoarce-te in vagauna de unde ai iesit!!!
  • Titus V. Aurelian Titus V. Aurelian
    @bing Esti genul de *** clasic cu caracter de molusca...pierzi vreamea prin vata inutil! Iti curg mucii pe barba si tu te stergi la cur cu ei!
  • bing bing
    duca-se invartindu-se cu tot cu copilul ei in brate ca oricum are o personalitate nula gen "stearsa",
    duduia Liana Alexandru era cea mai plictisitoare de la statia de stiri DIGI 24, nu transmitea nimic si era genul "mutulica"printre colegi. Nu prea baga lumea in seama
  • Bodo Bodo
    Si Mariana Pop a plecat in urma cu cateva zile.... Pare ca se intampla ceva pe acolo
  • Aurel Aurel
    Era o prezenta placuta pe ecran. Este o piedere pentru post

Trimite un comentariu

sus