Skip to main content

Politică, delicateţuri şi... actorie. Actorul Răzvan Vasilescu merge duminică în bucătăria lui Dinescu

 
Politică, delicateţuri şi... actorie. Actorul Răzvan Vasilescu merge duminică în bucătăria lui Dinescu

Politică şi delicateţuri, dar şi... actorie. Mircea Dinescu găteşte şi discută despre actorie, film şi teatru alături de actorul Răzvan Vasilescu. Emisiunea culinară se vede duminică, 4 noiembrie, de la ora 15:30.

Publicitate

„Dinescu îi pregăteşte actorului o reţetă de crap uns cu portocală, totul pe un pat de cartofi traşi în tigaie, îl îmbăiază cu vin şi îl bagă la cuptor", menţionează reprezentanţii postului.

Răzvan Vasilescu vine direct pe platoruile de filmare ale unui film realizat de regizorul Dominic Dembinski, prin Casa de Producţie TVR. Actorul joacă rolul lui Karg din filmul Apostolul Bologa, adaptare a romanului „Pădurea spânzuraţilor” de Liviu Rebreanu. Cei doi vor discuta despre acest film, precum şi despre cariera şi destinul actorului.

De menţionat că săptămâna viitoare va avea premiera un alt film în care joacă Răzvan Vasilescu. Este vorba de Moromeţii 2, în regia lui Stere Gulea.

În ultimii ani, Răzvan Vasilescu a avut apariţii si în alte producţii TV, printre care amintim serialul Ai nostri, de la Pro TV. De asemenea, a avut câteva apariţii episodice în Las Fierbinţi, tot de la Pro TV.

Răzvan Vasilescu s-a născut pe 14 august 1954, la Ploieşti. A absolvit UNATC şi a jucat pe scenele teatrelor Giuleşti, Nottara şi Bulandra.

A debutat în cinematografie în 1979, cu filmul Un om în Loden, urmat de zeci de alte pelicule dinte care menţionăm De ce trag clopotele, Mitică? (1981), Faleze de nisip (1983) ori Vacanţa cea mare (1988) şi îşi dă adevărata măsură a valorii, un adevărat regal actoricesc, în filmul Balanţa (1992) al regizorului Lucian Pintilie.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan petrea dan petrea
    Alta oroare. Dinescu - alt personaj plătit ca sa facă politică pesedista la TVR. Adus de Radu Irina tinut de coana Gradea. Recitalurile lui de la emisiunea lui Sarmaluta sunt culmea dementei.

Trimite un comentariu

sus