Skip to main content

Vin, sărbătorile vin. Pro TV e Singur Acasă, din nou

 
Vin, sărbătorile vin. Pro TV e Singur Acasă, din nou

Vine luna decembrie, iar Pro TV respectă tradiția cu filmul Singur acasă. Pentru a 14-a oară, postul din Pache Protopopescu va difuza filmul de Crăciun.

Singur Acasă va fi difuzat sâmbătă, 8 decembriede la 20:00.

Singur Acasă 2 va fi sâmbătă, 15 decembrie, de la 20.00. 

Partea a treia, Singur Acasă 3 se va vedea pe  22 decembrie 2018, de la ora 20:00.

Publicitate

Filmul care împlinește 28 de ani a devenit o tradiție de Crăciun. Până acum, a fost difuzat de 13 ori, de când a început măsurătoarea de audiență în România.

Anul trecut, Pro TV a fost lider de audiență cu filmul difuzat tot într-o sâmbătă, pe 9 decembrie.

Singur acasă a avut anul trecut peste 2 milioane de telespectatori la nivel național, puțin peste media de 1 milion a orașe (targetul) și media de 578.000 pe targetul comercial. Producția a avut o cotă de piață de 25,8%, ceea ce înseamnă că un sfert din români se aflau pe Pro TV.

Citește și:

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • Filmul care împlinește 28 de ani a devenit o tradiție de Crăciun. Până acum, a fost difuzat de 13 ori, de când a început măsurătoarea de audiență în România.
  Cum este posibil asa ceva? Cineva ori nu are access la alta sursa de filme ori ProTV este singura sursa de filme pentru unii. :) Jalnic!
  Pentru cei care ar urmari si a 14 ora filmul: In toti acesti ani s-au facut si alte filme, unele chiar difuzate de ProTV de doar 10 ori. Incercati si altceva.
 • de ce nu face pro tv ul o comedie romaneasca cu inspiratie din Singur Acasa, special pentru perioada Craciunului? Nu are bani PRO TV - ul?

  aaa... vrea bani de la bugetul statului: 1 milion de euro
 • Pe 1 decembrie, de la ora 18:00, PRO TV difuzează în exclusivitate documentarul eveniment Maria – inima României!

  O rază de speranță. O viață dedicată Marii Uniri. O regină fără de care poate România nu ar fi asa cum o știm. Sâmbătă, 1 decembrie de la ora 18:00, românii
  vor avea șansa să vadă istoria prin ochii Reginei Maria, în documentarul eveniment Maria – inima României.

  Documentarul aduce două premiere în filmografia națională! Pentru prima oară, telespectatorii români vor putea să audă vocea adevărată a reginei fără distorsiunile
  specifice cauzate de tehnologia din anii 1920. De asemenea, unii dintre cei mai buni specialiști mondiali în colorizare au lucrat intens astfel încât românii
  să vadă Primul Război Mondial color, în premieră, în Maria – inima României.

  Pe 1 decembrie, românii o vor vedea pe femeia care a schimbat istoria așa cum era ea: pasionată, hotărâtă, independentă, empatică, șireată, dar care a
  avut momente în care s-a simțit izolată, cum o demonstrează cele peste 100 de jurnale și caiete completate chiar de ea.
  Așadar, filmul istoric va fi prezentat chiar prin cuvintele îndrăgitei Regina Maria, iar întregul șir de evenimente este în narațiunea lui Marcel Iureș.

  Majestatea sa Margareta, Custodele Coroanei Române, istoricul Neagu Djuvara, dar și specialiști din întreaga lume (Oxford, New York, Washington, Budapesta,
  Florida, Moscova) vor contribui cu propriile opinii asupra influenței avute de Regina Maria de-a lungul istoriei.

  “Atunci când veți citi aceste rânduri, voi fi trecut deja pragul tăcerii eterne. Am devenit a voastră în bucurie și necaz. Când mă uit înapoi, e greu să
  spun ce a fost mai intens: bucuria sau mâhnirea. Cred, totuși, că bucuria, însă necazul a fost prea lung.”, spunea Regina Maria în anul 1938.

Trimite un comentariu