Skip to main content

Vin, sărbătorile vin. Pro TV e Singur Acasă, din nou

 
Vin, sărbătorile vin. Pro TV e Singur Acasă, din nou

Vine luna decembrie, iar Pro TV respectă tradiţia cu filmul Singur acasă. Pentru a 14-a oară, postul din Pache Protopopescu va difuza filmul de Crăciun.

Publicitate

Singur Acasă va fi difuzat sâmbătă, 8 decembrie, de la 20:00.

Singur Acasă 2 va fi sâmbătă, 15 decembrie, de la 20.00.

Partea a treia, Singur Acasă 3 se va vedea pe 22 decembrie 2018, de la ora 20:00.

Filmul care împlineşte 28 de ani a devenit o tradiţie de Crăciun. Până acum, a fost difuzat de 13 ori, de când a început măsurătoarea de audienţă în România.

Anul trecut, Pro TV a fost lider de audienţă cu filmul difuzat tot într-o sâmbătă, pe 9 decembrie.

Singur acasă a avut anul trecut peste 2 milioane de telespectatori la nivel naţional, puţin peste media de 1 milion a oraşe (targetul) şi media de 578.000 pe targetul comercial. Producţia a avut o cotă de piaţă de 25,8%, ceea ce înseamnă că un sfert din români se aflau pe Pro TV.

Citeşte şi:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Crispo Crispo
    Dacă l-ar da mai des nu ar avea niciun farmec.
    Așa reușește să se facă vizionat tocmai pentru că e rar difuzat și este pe ProTV.
    Pe un alt canal din România nu ar reuși minunea asta.

    Și pe mine mă scandaliza acum câțiva ani treaba asta, dar a început să îmi placă, e drăguț obiceiul, l-aș muta însă la anul pe ProGold, poate că acolo vor reuși să difuzeze în fiecare an același program de Crăciun în întregime. nu doar Home Alone!
  • mile mile
    Singur acasa, un protevist ca mn se uita la asa cv nu îmi place sa ma uit la antena ca are program bun
  • Iuli Iuli
    N-am vazut niciodata acest film si nici nu ma tenteaza ceva sa-l vad.
    Doar secventele amuzante, atat.

    P.s.: De ce sa astepti dupa un film un an intreg, cand poti sa il vezi pe net fara pauze publicitare si la orice ora?
  • marian marian
    Sunt cel mai mare prost de pe pamant, stau nonstop pe Protivi si ma uit la maruta lui andra, su la Rsca care e o proastq
  • mile mile
    Tu vrei sa iei ***,iei, *** ***, o ***
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Eu vreau ca acest film sa fie difuzat si de Paste, nu doar de Craciun, dimineata, la pranz si seara. Daca stau bine sa ma gandesc ar merge si o data la doua weekend-uri. A, si alea cu BD, ca au fost date de doar 2600 de ori pana acum, eu ma plictisesc doar cand le vad de la 6000 de ori in sus.
  • Razvan Putină Razvan Putină
    *** nu te-ai saturat? Mai iesi pe afara, lasa audientele. ***!
  • marian marian
    Mai Razvane cred ca ar trebui sa bocesti pe situl varanului toata ziua bocesti aici ba vrei audienta , ba altceva ,injuri in stanga si in dreapta , foarte bine iti fac sa faca mai multe conturi in numele tau de cand ai aparut pe aici sa comentezi numai aiureli iti debiteaza mintea din cauza ta situl acesta a devenit cor de injuraturi pacat ca pagina de media sa compromis
  • Razvan Putină Razvan Putină
    marian sau mile sau mai nou falsul Razvan Putina, taci dracu din gura,habar nu ai sa scrii si comentezi,de aici reiese ca esti mile,amandoi aveti probleme cu lb.romana! Mai treceți pe la scoala!
  • jk jk
    Mai bine dădeau pe 1.Ar fi dat lovitura!
  • D D
    Foarte bine. Daca un film difuzat de 100 de ori iti aduce profit, de ce sa nu "abuzezi" de el ?
    Cum la "Antena 1" avem an de an "Revelionul lui Negru"; asa si la "Pro TV" avem "Singur acasa" in fiecare an, de Craciun.
  • marian marian
    Corul bocitoarelor de la antenuta , sar in sus daca esa la antenuta nu ziceau nimic filmul este vechi dar este foarte bun cu-i nui place sa nu se uite acesasta este magia Craciunului , Expertule RESPECT PENTRU REGINA MARIA , am sa ma uit cu mare drag aceasta este REGINA , nu ce este acum in in familia regala toate adunaturile
  • F F
    De ce nu l-ar difuza atata timp cât continua sa facă audienta? Știm ca e visul concurentei, dar de ce Pro ar asculta de concurenta? :))

    Treaba asta cu singur acasă a devenit insuportabil de explicat. Înțeleg ca unii oameni nu vor sa înțeleagă, dar este clar ca sunt și unii incapabili sa înțeleagă. :)) Interesant este ca tradițiile astea media sunt receptate bine pe afară. Nu am prea văzut publicații sa vorbească negativ de faptul ca All I want for Christmas is you ajunge fara probleme în vârful clasamentelor din întreaga lume an de an. Tind sa cred ca se face atata caz fiindcă este la Pro. La fel se întâmpla și cu Iisus din Nazaret, dar brusc nu a mai fost o problema când a ajuns la antena.
  • Razvan Putină Razvan Putină
    Daca aduce audiente mari de ce sa nu îl dea! Eu unu abia aștept sa îl vad , înca nu m-am plictisit de el!
  • geo geo
    Poate ar fi fost bine ca Pro tv sa ia o pauza de un an cu ”Singur acasa”- alte filme reusite cu tematica apropiata chiar nu exista ?

Trimite un comentariu

sus