Skip to main content

AUDIENŢE. Singur acasă, fenomen şi a 12-a oară. Filmul a „rupt” audienţa

 
AUDIENŢE. Singur acasă, fenomen şi a 12-a oară. Filmul a „rupt” audienţa

Singur acasă a fost aproape singur în competiţia audienţelor: Pro TV a fost lider detaşat cu filmul de comedie difuzat aproape în fiecare an în ultimul deceniu.

Publicitate

Singur acasă a scos cea mai bună cotă de piaţă pe publicul comercial (din ultimii ani). Mai exact, 37% din persoanele cu vârste între 18 şi 49 de ani carea aveau televizoarele deschise erau pe Pro TV.

Paginademedia.ro prezintă în continuare cifrele serii, pe intervalul Singur acasă:

NAŢIONAL. Peste 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară au fost aseară cu ochii pe Pro TV când era Singur acasă. Locul al doilea a fost al Antenei 1, care a obţinut cu emisiunea Te cunosc de undeva o medie naţională de aproape 1,1 milioane de persoane.

Anul trecut, Singur acasă a avut o audienţă asemănătoare: peste 2,5 milioane de persoane.

URBAN. Singur acasă n-a fost singur pe TV. Peste 1,2 milioane de orăşeni au urmărit comedia cu Macaulay Culkin. Antena 1 avea pe interval o medie de 725.000 de persoane.

Anul trecut, la oraşe cifrele au fost ceva mai mici: 1,18 milioane de persoane.

COMERCIAL. Cifre bune şi pe publicul comercial pentru Singur acasă. Pro TV a avut cu filmul de comedie o medie de 641.000 de persoane cu vârste între 18 şi 49 de ani. Cota de piaţă a fost de peste 37%, cea mai bună dintre toate redifuzările Singur acasă.

Anul trecut: cifrele Singur acasă s-au apropiat de 700.000 de persoane.

Audienta posturilor TV sâmbătă, 10 decembrie, pe intervalul Singur acasă (20.30-22.30), la nivel NATIONAL:

NATIONAL Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 2.576.000 14.3 29.2
2 Antena 1 1.094.000 6.1 12.4
3 Kanal D 887.000 4.9 10
4 Romania TV 538.000 3 6.1
5 TVR 1 357.000 2 4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV sâmbătă, 10 decembrie, pe intervalul Singur acasă (20.30-22.30), în mediul URBAN:

URBAN Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.206.000 12.4 25.8
2 Antena 1 725.000 7.4 15.5
3 Kanal D 353.000 3.6 7.6
4 Romania TV 305.000 3.1 6.5
5 Antena 3 208.000 2.1 4.5

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.

**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienta posturilor TV sâmbătă, 10 decembrie, pe intervalul Singur acasă (20.30-22.30), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 641.000 14.2 37.3
2 Antena 1 222.000 4.9 12.9
3 Kanal D 93.000 2.1 5.4
4 DigiSport 1 60.000 1.3 3.5
5 Romania TV 60.000 1.3 3.5

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    @crisu
    in urma scurtcircuitului puteau sa fie afectate doar un anumit numar de case de pe strada, nu toate, puteau sa fie cele impare sau pare de pe strada depinde foarte mult de legaturile din cutia care a fost scurtcircuitata,in urma scurtcircuitului din 30 de case de pe strada puteau sa fie afectate doar 7 nu e o regula sa fie toate afectate, depinde mult de legatura din cutie, poate casa familiei Murphy nici macar nu era conectata la cutia aia, poate familia Murphy avea un fir mai gros de curent si casa lor nu a fost afectata, variante sunt multe si plauzibile!!
    @Pescuitor în ape Limpezi imi cer scuze pentru detaliile oferite am incercat sa moderez comentariul anterior dar nu se poate, pe aceasta cale solicit moderatorului sa imi reformuleze comentariul anterior in asa fel incat sa nu dau detalii din film.
  • Pescuitor în ape Limpezi Pescuitor în ape Limpezi
    Domnilor, nu mai povestiți filmul. Vreau să-l văd și eu. Anul viitor.
  • Crisu' Crisu'
    @Ciobanu Florina
    Filmul se difuzează pentru cei care vor să se uite la el, nu pentru cei care s-au săturat de el. Eu nu l-am mai văzut de când eram mic, iar atunci nu l-am privit cu prea multă atenție.
    @George
    Mulțumesc pentru explicație. Tatăl a reușit să apeleze robotul vecinului, deci liniile de distanță fuseseră și ele reparate.
  • George George
    @crisu
    dupa ce kevin este trimis in pod si adoarme, noaptea are loc o furtuna iar o creanga cade peste firele de curent si de telefon cauzand un scurtcircuit. cand toata familia se urca in duba catre aeroport electricianul ii spune lui Kate McCallister(mama lui Kevin) ca curentul l-a reparat dar linile telefonice sunt un dezastru v-a dura cateva zile sa le repare, deci exista curent in casa deci si in telefoane!! in 1990 nu exista tehnologia care exista acum, in urma scurtcircuitului au fost afectate doar linile telefonice pe distanta lunga nu si cele locale!!!asa a reusit kevin sa comande pizza si sa anunte politia.(pizza si politia sunt telefoane locale) chiar daca actiunea filmului se petrece in 1990 reteaua de telefonie poate sa functioneze pe un model din ani 80 sau chiar 75.sper ca asta iti raspunde la intrebare!
  • Ciobanu florina Ciobanu florina
    Mi se pare patetic si aseara chiar am injurat..."iar filmul asta?". Aproape ca am invatat toate replicile. E ok pt copii si nu doar, e un film amuzant care destinde, dar sunt convinsa ca la anul voi ajunge sa-l detest din cauza repetabilitatii...si mai terminati-va cu audienta voastra fiindca toate posturile tv, ne vindeti gogosi, e adevarat unii pun mai mult zahar...personal m-am acrit de minciuna tv, vanzarea tarii, saracia tarii asteia frumoase, dar...iesiti fratilor la vot, e dreptul vostru, nu lasati pe nimeni sa decida in locul vostru!!!...dezgustator fiindca as vota credeti-ma, dar parca toti hotii au acelasi chip si acelasi țel. Romani treziti-va si impotriviti-va furtului si vanzarii tarii!!!...le facem jocul sperand la un mai bine, care a murit de mult!!!
  • Crisu' Crisu'
    Și totuși,
    de ce părinții lui Kevin nu telefonează acasă?
    Acasă aveau un post telefonic de la care Kevin anunță poliția.

    La același telefon putea vorbi și cu părinții!

    Apropo, filmul este din 1992 când telefonia mobilă exista dar era încă scumpă.
  • Iuli Iuli
    Parca nu mi se par atat de spectaculoase audientele, dar sunt de la bune in sus.

    P.s.: Antena ar trebui ca sa-si schimbe grila. In locul Te cunosc, in puii mei, Next star si X Factor mai bine ar baga filme noi, ar avea mai mult de castigat: pozitia 1-2 pe comercial, scutirea de la costurile emisiunilor, si multe altele
  • @marian @marian
    asa ataca-te obositule. ahahahaha
  • marian marian
    *** *** NR1.
  • marian marian
    Mintea scurta o ai tu maruntule si antenistule care va roade invidia ca hd ul vostru esite o mizerie si o facatura , asa ca taci ***,,,,,,,,,,,,
  • rmc info rmc info
    Explicatia?

    Romanul are mintea scurta. De aia moare sa revada un film de altfel pentru copii.

    Asa e si la alegeri. Precum audientele peliculei, romanii voteaza la fiecare patru ani pe aceeasi corupti pe care ii urmaresc cu sufletul la gura singuri... acasa.
  • startdust startdust
    hai, mile, uimește-ne!

Trimite un comentariu

sus