Skip to main content

VIDEO. Teo, la 10 ani de Paginademedia.ro. Azi debutează și ca prezentator Vrei să fii milionar

 
VIDEO. Teo, la 10 ani de Paginademedia.ro. Azi debutează și ca prezentator Vrei să fii milionar

VIDEO. Teo Trandafir vine astăzi în studioul Paginademedia.ro pentru un interviu din seria aniversară 10 ani de Paginademedia.ro. Un interviu într-o zi care marchează o premieră pentru Teo. De ce, în continuare.

Înainte, o precizare: interviul cu Teo Trandafir va fi transmis LIVE din studioul Paginademedia.ro în jurul orei 18.30.

Un interviu despre televiziunea ultimilor zece ani, despre divertisment, dar și despre momentele din viața profesională de prezentatoarei TV: a plecat de la Pro TV pe vremea când postul era condus de Adrian Sârbu, a trecut prin grupul lui Sorin Ovidiu Vîntu (la Romantica), apoi pe la Prima TV, a cochetat cu politica (a ajuns în Parlament, din partea PD-L de unde a demisionat din motive de sănătate) și a revenit în televiziune la Kanal D. 

Câteva repere din cariera lui Teo Trandafir, așa cum au fost surprinse de Paginademedia.ro:

O premieră, astăzi, pentru Teo. Ea debutează ca prezentator al emisiunii Vrei să fii milionar. Kanal D va difuza prima ediție cu Teo ca gazdă în această seară, de la ora 23.00.

Emisiunea Vrei să fii miliardar a fost difuzată pentru prima dată în anul 2000, la Prima TV și a fost prezentată de Virgil Ianțu. În anul 2003 postul de televiziune a intrerupt difuzarea show-ului.

În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Aici, emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012, în contextul unei relații tensionate între postul TV și prezentatorul Virgil Ianțu.

VIDEO. Vrei să fii milionar cu Teo Trandafir, promo-ul emisiunii:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu