Skip to main content

Un om important din "aripa Pro" a Antenei 1 pleacă din postul Intact

 
Un om important din "aripa Pro" a Antenei 1 pleacă din postul Intact

Plecare de la vârful postului de televiziune Antena 1. Coordonatorul de marketing și comunicare, un om cu ani de experiență în Pro TV, înainte de Antena 1, se desparte de postul Intact.

Publicitate

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Catinca Marinescu, Head of Marketing & Communication Antena Group, a părăsit stația de televiziune.

Catinca Marinescu a venit în Antena 1 în urmă cu doi ani, inițial pe Observator (program care a fost relansat, cu un nou studio). Ulterior, a trecut pe poziția de coordonator al departamentului de comunicare și de marketing (strategii de branding pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și Zu TV).

Contactată de Paginademedia.ro, Catinca Marinescu a declarat că "a fost o decizie luată de comun acord să ne despărțim".

Vezi imagini de la relansarea Observatorului, cu noul studio, aici.

Catinca Marinescu, carte de vizită:

Catinca Marinescu și-a început cariera ca Strategic Planner la agenția Tempo Advertising. A fost apoi, pe rând, director de marketing Pro TV SA și vicepreședinte pe marketing al Central Europeam Media Enterprises – CME, compania mamă a Pro TV.

Catinca Marinescu a venit la Antene în luna august 2016. Misiunea: dezvoltarea strategiei de relansare a Observatorului, incluzând structura de conținut, grafica și noul studio HD. În noua formulă, Observatorul a fost relansat în luna noiembrie a anului 2016.

În martie 2017, Catinca Marinescu devine noul Head of Marketing & Communication Antena Group. Potrivit anunțului Intact la vremea respectivă, "aceasta va dezvolta strategia de branding și comunicare pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel și Zu TV".

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu