Skip to main content

Un om important din "aripa Pro" a Antenei 1 pleacă din postul Intact

 
Un om important din "aripa Pro" a Antenei 1 pleacă din postul Intact

Plecare de la vârful postului de televiziune Antena 1. Coordonatorul de marketing şi comunicare, un om cu ani de experienţă în Pro TV, înainte de Antena 1, se desparte de postul Intact.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Catinca Marinescu, Head of Marketing & Communication Antena Group, a părăsit staţia de televiziune.

Catinca Marinescu a venit în Antena 1 în urmă cu doi ani, iniţial pe Observator (program care a fost relansat, cu un nou studio). Ulterior, a trecut pe poziţia de coordonator al departamentului de comunicare şi de marketing (strategii de branding pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel şi Zu TV).

Contactată de Paginademedia.ro, Catinca Marinescu a declarat că "a fost o decizie luată de comun acord să ne despărţim".

Vezi imagini de la relansarea Observatorului, cu noul studio, aici.

Catinca Marinescu, carte de vizită:

Catinca Marinescu şi-a început cariera ca Strategic Planner la agenţia Tempo Advertising. A fost apoi, pe rând, director de marketing Pro TV SA şi vicepreşedinte pe marketing al Central Europeam Media Enterprises – CME, compania mamă a Pro TV.

Catinca Marinescu a venit la Antene în luna august 2016. Misiunea: dezvoltarea strategiei de relansare a Observatorului, incluzând structura de conţinut, grafica şi noul studio HD. În noua formulă, Observatorul a fost relansat în luna noiembrie a anului 2016.

În martie 2017, Catinca Marinescu devine noul Head of Marketing & Communication Antena Group. Potrivit anunţului Intact la vremea respectivă, "aceasta va dezvolta strategia de branding şi comunicare pentru Antena 1, Antena Stars, Happy Channel şi Zu TV".

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus