Skip to main content

Branduri de Centenar. Pate „Ardealul” și-a schimbat numele în „România”

 
Branduri de Centenar. Pate „Ardealul” și-a schimbat numele în „România”

Branduri de Centenar. „Ardealul devine România” - Marca de pate Ardealul sărbătorește 100 de ani de la Marea Unire și devine România, la propriu. Conservele companiei se îmbracă în haine de Centenar și își schimbă numele... în România.

Totul pentru scurt timp, însă. Proiectul este gândit ca ediție limitată pentru luna decembrie, anunță reprezentanții companiei. 

Publicitate

Campania vine în contextul celor 100 de ani de la Marea Unire, atunci când Ardealul devenea parte a României. Ideea aparține creativilor Răzvan Mătășel și Emilian Arsenoaiei, din echipa agenției Arsenoaiei & Mătășel. 

„Atunci când te cheamă Ardealul, e imposibil să te sustragi sărbatorii”, spun reprezentanții agenției.

Proiectul s-a văzut  atât pe TV, cât și outdoor sau digital. 

  • Spot - Ardealul devine Romania
  • Spot - Ardealul sarbatoreste Romania
  • Spot - Ardealul sustine Romania
  • Spot - Ardealul uneste Romania
Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Mai continua penibilitatile cu Centenarul in care 90% nu au treaba de centenar? S-a dus pe calea penibilului toata ideea de Centenar. De nu am vazut reclame de la McDonalds la galeti legate de Centenar. In loc sa fie doar activitati culturale si istorice legate de Centenar, s-au agatat toti si au dat-o in penibil. Ar mai ramane sa se spuna "In an centenar, vreau o saorma cu de toate" si "Fara ceapa, te rog. In an centenar".

Trimite un comentariu