Skip to main content

Unirea brandurilor de Centenar. McDonald`s şi KFC şi-au dat mâna de 1 Decembrie, într-o campanie PressOne, #traiascacapravecinului

 
Unirea brandurilor de Centenar. McDonald`s şi KFC şi-au dat mâna de 1 Decembrie, într-o campanie PressOne, #traiascacapravecinului

Se întâmplă (probabil) o dată la 100 de ani. KFC şi McDonald`s, două lanţuri de fast-food rivale, au luat ce-i mai bun din „curtea vecinului” şi au ieşit în social media.

Publicitate

Concret, pe 1 Decembrie, ambele companii au postat pe Facebook o imagine cu un produs al lor şi unul de la concurenţă.

McDonald's a fost primul, care a postat o imagine cu faimoşii săi cartofi aurii, alături de la fel de faimosul sos de usturoi. „Buni şi cu sosul vecinului KFC. #TraiascaCapraVecinului #1Decembrie”, a fost textul care a însoţit imaginea.

La scurt timp, ieşea KFC cu o poză cu Variety Bucket şi Cartofi de la Mec şi textul:

„Fanilor noştri care preferă cartofii McDonald's Romania lângă puiul crocant de la KFC, le spunem #TraiascaCapraVecinului #pebune #1decembrie”

Ambele mesaje au fost pe gustul fanilor din online. Peste 2.000 de share-uri şi 1.400 de comentarii a avut postarea de pe pagina McDonald's Romania şi alte 1.500 de share-uri şi 1.200 de comentarii au fost la KFC.

Despre campanie. Cine a convins cele două companii să se afişeze cu brandul vecinului în social media? Publicaţia PressOne, care a lansat de aproape o lună campania #TrăiascăCapraVecinului, împreună cu agenţia GMP.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • BANC POST PLOIESTI BANC POST PLOIESTI
  4a
 • Iepurașul care zburdă pe câmpii Iepurașul care zburdă pe câmpii
  Apropo, e post, poate că sunt suficienți niște cartofi, morcovi și o salată de varză!
 • Radu Radu
  o stire de 3 zile adica veche ...tot mai buni sunt KFC
 • Crispo Crispo
  Ambele companii se disculpă promovând un stil de viață sănătos.
  Dacă oferta Mcdonalds nu mă încântă, îmi place în schimb puiul de la KFC, în special Variety-ul unde nu ai decât puiul cumpărat de la ei și lângă care poți să pui ce vrei tu de oriunde.
  Poți mânca orice, aigrijă la cantitate!
  .
 • bing bing
  ambele companii fac oamenii grasi si urati

Trimite un comentariu

sus