Skip to main content

Posturile BBC ies din grila Telekom din ianuarie

 
Posturile BBC ies din grila Telekom din ianuarie

Posturile BBC World şi BBC Earth ies din grila operatorului Telekom de la 1 ianuarie 2019. Informaţia a fost confirmată pentru Paginademedia.ro de reprezentanţii Telekom România.

Publicitate

„Canalele BBC vor iesi din grila Telekom incepand cu 1 ianuarie”, au precizat aceştia, la solicitarea Paginademedia.ro.

De menţionat că au apărut informaţii despre o posibilă ieşire a posturile BBC şi din grila RCS & RDS. Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii companiei au evitat să ofere un răspuns, menţionând că vor da un comunicat de presă pe acest subiect, după anul nou, fie că posturile vor rămâne sau nu în grila operatorului.

Pe de altă parte, surse apropiate negocierilor au declarat pentru Paginademedia.ro că posturile vor rămâne în grila RCS şi în 2019.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • amicu amicu
    Nu trebuie să ne împiedice nimic în marșul nostru spre a deveni *** perfecți. O știre sau un documentar de calitate sint pericole majore.
  • Genius Genius
    Ar trebui introduse pachete: vrei sa vezi, platesti ! BBCul e cel mai tare pe partea de documentare. Pacat....
    Mai raman Viasat-urile... sa vedem cat timp.... In rest, umplutura. Am vazut History si H2 in SUA si e cu totul altceva. Dar si abonamentul e altul
  • DODO DODO
    telekomul practica de mai mult timp o politica dictatoriala fara sa-i pese de parerea abonatilor A scos programe bune pe care au uitat sa le inlocuiasca cu altceva dar banii sint aceiasi Cind prima firma de cablu se va lumina si v-a introduce un sistem in care fiecare abonat sa-si faca singur pachetul platind individual fiecare canal pe care il doreste atunci v-a da lovitura pe piata In plus posturile care acum isi bat joc de telespectatori vor fi nevoite sa-si imbunatateasca programele caci altfel nimeni nu le mai vrea Atunci v-om scapa de acele filme vechi reluate la infinit sau emisiuni cu tute pe post de dive etc Sa mai stie si aceste posturi tabla scaderii nu numai adunarea De ce sa dau bani la gramada si pentru cele care nu fac nici un efort sa-mi bucure zilele Nu vor atunci sa dispara !
  • mile mile
    Nu avem nevoie de documentare, noi avem nevoie de propaganda si propagandisti. Mi-e scarba de mine.
  • Daniel Daniel
    Eu m-aș uita la documentare daca ar găsi o soluție sa le posteze pe net, ca la Netflix, și să te uiți când ai timp.
  • mile milogul mile milogul
    milica? ai ramas de revelion singur acasa intre 4 pereti?
    doar tu comentezi pe aici
  • mile mile
    si asa romanii nu se prea uita la documentare , sunt si la tvr foarte bune

Trimite un comentariu

sus