Skip to main content

VIDEO. Moromeţii trec graniţa. Filmul românesc se vede online pentru românii din diaspora. La ce preţ

 
Horaţiu Mălăele în rolul lui Ilie Moromete
Horaţiu Mălăele în rolul lui Ilie Moromete

Filmul românesc Moromeţii 2 se vede şi peste graniţă. Pelicula este disponibilă contra cost de astăzi, 17 decembrie, în regim Video on Demand (VOD) pentru românii din diaspora.

Publicitate

Producţia costa 10 euro şi se vede pe platforma Vimeo, pe un abonament valabil 24 de ore, anunţă reprezentanţii producţiei.

Filmul este disponibil în toate ţările, mai puţin în România şi Republica Moldova, unde va putea fi accesat în curând de pe o platformă similară.

Moromeţii 2 mai este disponibil şi în cinematografe, unde a fost lansat luna trecută. A fost vizionat de aproximativ 170.000 de spectatori, completează sursa citată.

Filmările au început anul trecut, în septembrie, majoritatea secvenţelor fiind turnate în aceeaşi casă, din acelaşi sat (Talpa, judeţul Teleorman) în care a fost realizat şi primul film în 1985.

Moromeţii 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete (Horaţiu Mălăele), din satul din Câmpia Dunării, şi-l are în prim-plan pe mezinul Niculae (Iosif Paştina).

Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el şi cea de-a doua soţie, Catrina (Dana Dogaru), tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.

Din distribuţie fac parte: Horaţiu Mălăele (Ilie Moromete), Dana Dogaru (Catrina Moromete) şi Iosif Paştina (Niculae Moromete), aflat la debutul într-un rol principal în cinema.

Alături de ei apar Răzvan Vasilescu (Cocoşilă), Gheorghe Visu (Matei Dimir), Oana Pellea (Fica), Andi Vasluianu (Vasile al Moaşei), Florin Zamfirescu (Ţugurlan), George Mihăiţă (Aristide), Ioana Bugarin (Ileana), Paul Ipate (Paraschiv), Vlad Logigan (Notarul Oprescu), Cuzin Toma (Oauăbei), Marian Râlea (Cârcâdat), Dorina Chiriac (Mărioara Bâzdoveică), Liviu Pintileasa (Zdroncan), cu participarea extraordinară a lui Ion Caramitru (Directorul şcolii).

VIDEO. Trailer-ul Moromeţii 2

Morometii 2 from Transilvania Film on Vimeo.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Kalle Kalle
    Filmul se gaseste pe trackere gratuit si numai un idiot ar putea sa dea 10 euro ca sa-l vada.
  • bing bing
    Jalnic auzi film alb negru in 2018
    Pacat de actorii din film care au muncit atata pentru o capodopera romaneasca
  • D D
    Astept sa treca vreo 7-10 ani sal vad si eu pe Pro.
  • AAA AAA
    10 EUR pentru 24h, in timp ce Netflix costa 10 EUR pentru o luna... Nu, multumesc! Va mai mirati de ce e pirateria in floare.
  • Georgian Georgian
    Va vine sa credeti cum unul din putinele filme create in Romania care pot avea succes inca nu este disponibil spre vizionare chiar in Romania decat in cinematografe care si alea exista unde si unde aproape spre deloc. Chiar nu se gasea o solutie sa se comercializeze si la noi pe online exact de la lansare. Il faci disponibil pentru alte tari si pentru Romania o lasi mai la urma...jalnic
  • ion ion
    10 euro pentru 24 ore? :)))) o sa aiba 10 clienti, dintre care 8 fiind rudele celor implicati in film.

Trimite un comentariu

sus