Skip to main content

Andreea Brașovean a lăsat Pro TV pentru Digi24

 
Andreea Brașovean a lăsat Pro TV pentru Digi24
Andreea Brașovean

Unul dintre cei mai vechi reporteri Pro TV trece la Digi24. Este vorba despre Andreea Brașovean care se alătură Digi 24 după o experiență de mai bine de 12 ani ca reporter la Pro TV. 

Brașovean a debutat din acest weekend în calitate de prezentator al știrilor Digi24, de dimineață, de la 6.00, 7.00, 8.00 și 9.00. În ultima săptămână Andreea Brașovean a fost și reporter al Digi24. 

Publicitate

Reprezentanții Digi24 într-un punct de vedere pentru Paginademedia.ro: 

„Andreea Brașovean este prezentator și reporter Digi24 de la începutul lunii ianuarie 2019. Sâmbăta și duminica prezintă jurnalele de știri România 24 pe tronsonul 06:00 - 09:00, iar în timpul săptămânii se va implica în campania Digi24 pentru educație "Old school, new school" și va realiza reportaje despre problemele sistemului de învățământ: subfinanțarea, calitatea și rezultatele actului educațional, analfabetismul funcțional și abandonul școlar.” 

Andreea Brașovean și-a început cariera, în presa locală, la Pro TV Târgu Mureș, în 2007. Un an mai târziu a trecut la Pro TV Cluj, până în 2012. În urmă cu aproximativ șapte ani jurnalista alăturat echipei de știri Pro TV, de la București. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Mihaita - ha ha ha . Ha ha ha. Si zici ca e o televiziune independenta? Si ca n-are datorii? A fost adus un om special la turnat brasoave pentru aia care mai cred in televiziuni independente.
  • @Digi Becaly si @geo - Poate a vrut sa plece de la o televiziune ajutata mereu de PSD, cu seriale platite de PSD si cu datorii sterse de PSD, la o televizune independenta. Nu a vrut sa mai aiba legatura cu PSD-ul.
  • Aceleasi transferuri pe axa si in sensul turstul Pro -> trustul Digi. De aia s-au manelizat toate televiziunile si site-urile celor de la Digi, care inainte erau frecventabile. Acum au ajuns niste *** media/online. Poate fata asta e o exceptie..
  • Mai proasta miscare ca asta nici ca putea sa faca. Sa pleci de la cea mai puternica televiziune, la una care are viitorul incert si care nu da doi bani pe angajati, chiar este o alegere proasta. Sincer, imi pare rau pentru ea. Este o fata draguta, muncitoare si desteapta. Merita cu siguranta ceva mai bun....
  • O aducem pe Brașovean când e cotețul plin de fete deștepte. Andreea e ok, nimic de zis, dar de ce o bagi pe post când ai alte fețe care ar face față? Uite-o pe Francesca Simionescu, pe Camelia Bălțoi și exemplele ar putea continua. Dar dacă conducerea de partid e de la Pro TV cum să promoveze fetele de la 24?!
  • Din lac în puț.
    Merge contra curentului.
    În timp ce lumea de la Digi - prezentatori, reporteri etc - incearca sa se ”salveze” la televiziunile ( de știri) concurente, fătuca asta a ales invers.

Trimite un comentariu