Skip to main content

EXCLUSIV. Antena 1 lucrează la schimbări importante în grilă. Ce emisiune ar urma să fie scoasă

 
EXCLUSIV. Antena 1 lucrează la schimbări importante în grilă. Ce emisiune ar urma să fie scoasă

Antena 1 începe anul cu planuri de schimbări în grila de programe din day time. Din informaţiile Paginademedia.ro, postul lucrează la modificări în zona programelor de dimineaţă şi de la prânz.

Publicitate

Ce emisiuni sunt vizate: Neaţa şi Răzvan cu Dani, Prietenii de la 11 şi Observatorul. În ce fel.

Potrivit infomaţiilor Paginademedia.ro, în grila Antena 1 ar urma să apară un Observator la ora 12.00. Conform aceloraşi surse, postul a făcut teste de posibili prezentatori ai Observatorului cu mai multe nume din interior, dar şi de la alte televiziuni de ştiri, cum ar fi România TV şi Digi 24.

În varianta cu Observatorul de la ora 12.00, emisiunea Prietenii de la 11.00, cu Diana Munteanu şi Florin Ristei ar urma să iasă din grilă. Emisiunea a fost lansată în urmă cu doi ani ca un competitor la Vorbeşte lumea, de pe Pro TV (având un format aproape identic).

Ce se va întâmpla până la ora 12.00?

Intervalul de dimineaţă ar urma să fie umplut de Neaţa cu Răzvan şi Dani, cu emisiune de la ora 8.00 şi până la 12.00.

Principalele schimbări la care lucrează postul:

  • Postul va avea un Observator la ora 12.00
  • Matinalul Neatza cu Răzvan şi Dani va fi mai lung
  • „Prietenii de la 11”, emisiune prezentată de Florin Ristei şi Diana Munteanu, dispare din grilă

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabi Gabi
    Alina12, Neatza și Prietenii sunt produse de aceeași echipă, care nu cred că ar face program live zilnic. Dar n-ar fi o idee rea un matinal de weekend cu Diana și Ristei. Eu îi mai urmăresc din când în când, în funcție de invitații ce sunt anunțați încă de la Neatza. Și cred că acum cifrele mici de audiență sunt cauzate și de teleshoppingul de dinainte.
  • Gabi Gabi
    Chiar dacă și ceva mai mitocani câteodată, Răzvan și Dani fac treabă bună, poate nu degeaba nu există matinal pe același format la celelalte televiziuni.
  • Dorin Dorin
    Urmeaza Mireasa pentru fiul meu înapoi,au pierdut mult fara ea.
  • Alina12 Alina12
    Cred că Antena pregătește o emisiune( ceva reality) în intervalul 13-16 și își dorește ca Observatorul să nu fragmenteze programul în două părți.Deși cuplul Munteanu-Ristei mi se pare bun,totuși,Neatza și Prietenii nu au ce căuta unul după altul.O mișcare inteligentă ar fi ca Prietenii să intre în weekend pentru că pe Antenă nu găsești ceva interesant sâmbătă și duminica,în day time.Doar niște Observatoare scurte și reluări.

Trimite un comentariu

sus