Skip to main content

Cozmin Guşă va avea propriul talk-show. Ghiciţi postul TV

 
Cozmin Guşă va avea propriul talk-show. Ghiciţi postul TV

Consultantul Cozmin Guşă, analist geopolitic, preşedinte al Federaţiei Române de Judo, promotorul partidului Realitatea şi proprietarul Realitatea TV va avea o nouă calitate: realizator TV.

Publicitate

După ce şi-a exersat timp de mai mulţi ani experienţa în audiovizual în calitate de invitat la mai toate emisiunile de pe post, Guşă va prezenta din această săptămână „România 2019”.

Anunţul a fost făcut chiar astăzi pe site-ul televiziunii, într-o ştire în care emisiunea este prezentată drept un „talk-show senzaţional despre subiectele zilei din politică, justiţie, mediul de afaceri şi mass-media”.

Prima ediţie a emisiunii România 2019 va fi vineri, de la 20.30. „Va continua în perioada următoare fără un program fix”, a povestit Cozmin Guşă, în direct la Realitatea TV.

„Cozmin Guşă va realiza emisiunea în fiecare seară, în transmisiune directă, dintr-un alt judeţ al României. Formatul producţiei TV moderate de cunoscutul consultant politic presupune dezbateri cu politicieni (din toate taberele), jurnalişti şi reprezentanţi ai societăţii civile, printre care avocaţi, afacerişti sau profesori universitari”, mai menţionează ştirea de pe Realitatea.

„Emisiunea debutează vineri la Bucureşti, iar echipa de producţie a contactat deja numeroşi invitaţi pentru ediţiile care vor avea loc în întreaga ţară”.

GALERIE FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anal-instu anal-instu
    Mai bine ramanea analist! Realitatea plus e o alternativa la presupusa viitoare inchidere a realitatii tv din cauza de datorii.
  • prapastiosu prapastiosu
    Pelikanul a batut palma cu Ghita si Andronic, trei moguli mai mici ai mass mediei din Romania, pe cina sa sustina la alegeri. Macar sa aiba tarife la fel, sa nu se traga in piept unul pe altul. Varanul nu a fost nvitat, el are tarifele lui. Emisiunea lui este un prolog la ce o sa urmeze, urmariti *** Zilei si *** TV!
  • Mile Mile
    Cine KGB il arunca in lupta pe acest analist traseist geopolitic anul acesta in capanie electorala si in aceste vremuri? Scuzati-mi intrebarea.
  • Gelu Gelu
    Geojurnalistul se lauda anul trecut ca vine cu un fond de investitii american care va baga 50 de milioane de euro in presa din Romania. Mai zicea acum vreo 4 ani ca Realitatea Plus va rupe audientele prin Balcanii de Vest, cand de fapt a ramas pe internet.
    Probabil emisiunea va avea vreo 3-4 editii si se va flescai.

Trimite un comentariu

sus