Skip to main content

Perfect imperfecţii. Emma Zeicescu şi Claudiu Popa, vloggeri de ocazie. În saună, în piscină, în jacuzzi, în maşină

 
Perfect imperfecţii. Emma Zeicescu şi Claudiu Popa, vloggeri de ocazie. În saună, în piscină, în jacuzzi, în maşină

VIDEO. El şi ea se mângâie tandru, în jacuzzi, cu ...picioarele. El şi ea se bălăcesc, fericiţi, în piscină. El şi ea, în cadre la saună, până se aburesc lentilele camerei. El şi ea mănâncă. El şi ea dansează, înăuntru şi afară (unde el testează rezistenţa unui ponton printr-o căzătură zdravănă).

Publicitate

El şi ea sunt realizatori de televiziune. De ştiri. Sunt Emma Zeicescu (TVR 1) şi Claudiu Popa (Realitatea TV), cuplu care şi-a deschis, mai nou, vlog. Se numeşte „Perfect Imperfecţii”, iar momentan pe acesta sunt încărcate trei clipuri.

Numele canalului de Youtube este inspirat de titlul emisiunii pe care Emma Zeicescu o face la TVR 1, Perfect Imperfect. La ora publicării acestui articol are 22 de abonaţi şi 1,659 de vizualizări.

VIDEO - Cum a fost Revelionul nostru in Bulgaria/ Vlog 03

La jumătatea lunii noiembrie prezentatoarea a revenit pe sticlă, după o lună de absenţă în care a avut concediu medical. Absenţa de pe post a venit la scurt timp după apariţia în spaţiul public a acuzaţiei de deţinere de droguri, emisă de către DIICOT.

Reamintim că cei doi oameni de televiziune au fost implicaţi toamna trecută într-un scandal cu droguri. Mai exact, au fost urmăriţi penal pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu pentru deţinere de droguri de risc. Ulterior, procurorii au decis clasarea cauzei în respectivul dosar.

Citeşte şi:

GALERIE FOTO.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Unu Unu
    Sint președinți si oameni care apar in Forbes care au fumat. Nu inteleg de unde excesul asta de moralitate intr o tara plina de betivi
  • Liviu Sora Liviu Sora
    S-a ieftinit cumva iarba? Nu de alta, dar nu cred ca altfel isi permiteau la jacuzzi!
    Sau mai au ceva rezerve din marfa lui Oreste?
  • arcu de triumf arcu de triumf
    Si cand te gandesti ca astia 2 sunt vedete oameni de tv realizatori moderatori whateva...Gizas!! Drogurile ca drogurile da ce emisiuni fac...iti faci cruce cu 2 maini.
  • bing bing
    Zeiceasca mai bine ar spune de ce s-a drogat!?
  • observator A 1 observator A 1
    Mai lasati-ne si cu obositii astia doi...cand au intrat in belele s-a scris despre Emma Zeicescu și fostul ei iubit, Claudiu Popa...iar acum sunt, din nou impreuna. Ca prin minune. Alte subiecte mai interesante chiar nu aveti ?
  • Mile Mile
    Ai vazut daca au scapat de doasar pt joint-uri. Acum sunt veseli! Intrebarea e cum au scapat de dosar daca aveau droguri asupra lor? Raspunsul e simplu: au turnat dealer-ul.
  • Predeteanu Predeteanu
    Astia doi in loc sa raspunda pt fumurile din capatanile lor fac pe vlogerii prin bg. Asta i tara, cu astia defilam... si fumam, fumam...
  • fosta colega fosta colega
    Tot șmenul ăsta care i se permite doamnei (și) de TVR este strigător la cer. Denumirea emisiunii dânsei, care nu depășește vreodată rating 0.5, este o ***. Când ăia de la RealitateaTV s-au prins de poantă, i-au dat papucii.

Trimite un comentariu

sus