Skip to main content

Nominalizările la Premiile Oscar de anul acesta se văd la Digi 24 şi Film Now: Bohemian Rhapsody, printre titlurile de pe lista scurtă

 
Nominalizările la Premiile Oscar de anul acesta se văd la Digi 24 şi Film Now: Bohemian Rhapsody, printre titlurile de pe lista scurtă

Lista nominalizărilor la premiile Oscar ale Academiei Americane de Film vor fi difuzate la Digi 24 şi Film Now. Evenimentul va fi marţi, 22 ianuarie, în jurul orei 15:20, anunţă postul.

Publicitate

Juriul Academiei Americane de Film vor alege filmele care vor intra în cursa pentru premiile ce vor fi decernate la Gala Oscar din 24 februarie, dela Dolby Theatre din Hollywood.

Anul acesta, pentru prima dată în istoria Oscarurilor, selecţia producţiilor care au ajuns pe listele scurte la fiecare dintre cele 24 de categorii a fost publicată online.

„Bohemian Rhapsody”, pelicula inspirată de biografia artistului Freddie Mercury, şi-a asigurat o şansă în plus cu două premii câştigate la Globurile de Aur - Cel mai bun film şi Cea mai bună interpretare a unui actor - Rami Malek, menţionează reprezentanţii Digi, citând specialişti din domeniu cinematografic.

Pe lista scurtă a potenţialilor câştigători se numără titluri ca „Green Book”, premiat şi el cu Golden Globe, „A Star Is Born” sau „Roma.”

Pentru prima oară în aproape trei decenii, îşi va schimba formatul de prezentare. După ce comediantul american Kevin Hart a refuzat să prezinte gala, organizatorii au decis să acorde rolul de amfitrioni unor echipe de actori, anunţă aceeaşi sursă.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • F F
    Care e faza? Se caută bohemian rhapsody și vreți și voi o bucatica? Nu de alta, dar sunt alte filme cu șanse mai mari. Mai aveți și erori la care aveți și link-uri care va contrazic. S-au anuntat liste scurte la vreo 9 categorii, nu la toate.

Trimite un comentariu

sus