Skip to main content

Primele nume din juriul emisiunii Loredanei Groza, de la Pro TV. Andra Gogan şi nume de la Vocea României şi Românii au talent, printre ele

 
Primele nume din juriul emisiunii Loredanei Groza, de la Pro TV. Andra Gogan şi nume de la Vocea României şi Românii au talent, printre ele

Pro TV a anunţat primii juraţi, din 100, care intră în show-ul „Cântă acum cu mine”. Sunt nume din industria muzicală, oameni de online, actori, entertaineri sau profesori de canto. De asemenea, din juriu fac parte şi nume care s-au remarcat în alte producţii de la Pro TV, precum Vocea Romaniei şi Românii au talent.

Publicitate

Vloggeriţa Andra Gogan, Tibi Scobiola (finalistul lui Smiley in cel de-al doilea sezon al emisiunii „Vocea Romaniei"), Răzvan „Krem” Alexe (finalist „Românii au talent”), Julie Mayaya (Câştigătoarea celui de-al doilea sezon al emisiunii-concurs „Vocea României”), Adrian Nour, Dana Dorian, Cristina Caramarcu, Daniel Jinga, Maria Răducanu, Stelian Milu, Boier Bibescu, Zoia Alecu, Jazzy Jo, Seredinschi, Andrei Ciopec, Jean Gavril, Emilia Dorobanţu, Ion Drăgan, Alina Dincă, Ciprian Teodorescu, Ana Maria Mirică, Lavinia Goste sau Marius Zorilă sunt doar câteva dintre numele care vor juriza show-ul „Cântă acum cu mine”, în această primăvară la Pro TV.

Rolul celor 100 este să valideze fiecare moment prezentat, să se ridice în picioare şi să cânte alături de concurenţii. Aceştia nu vor judeca doar voce, ci întreaga reprezentaţie, elementul cheie fiind atmosfera pe care participanţii reuşesc să o creeze pe scenă.

Reamintim că show-ul îl va avea pe Cabral prezentator, iar pe Loredana jurat principal. Marele premiu pus la bătaie va fi de 50.000 de euro.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bang Bang
    Andra Gogan este și la TVH și îi stă bine acolo!

    @bing
    Oricine poate dubla audiența posturilor secundare ale ProTV, însă nu e nevoie, sunt posturi pentru fanii Pro, pentru emisiunile mai vechi ale postului principal.
  • bing bing
    cea mai slaba emisiune de la pro tv
    daca m-ar lua pe mine consultant pentru grila de programe as dubla audienta
  • Răzvan Răzvan
    "marian" intră tu în bârlog,lasă vrajeala,Pro tv -ul tau a luat-o tare de la chefi , voi aveti "Romanii au talent" ,emisiune de forta ,în rest numai *** și tentative de emisiuni.
  • marian marian
    Razvane treci in barlog pana luni lasa vrajeala depinde daca iesi si luni daca
    asa zisa emisiune fenomen creste in audienta de la canalul turcilor fac si ei cum fac antenuta ta daca nu scot audiente emisiunile celalalte , baga chefi rezerva de lux
  • Răzvan Răzvan
    D, daca este un site serios și fidel publicului ar trebui postate audiente zilnic , are și o rubrică dedicată în totalitatea audientelor tv!
  • D D
    "Răzvan Putinel mile", altceva decat audiente mai stii ? Administratorii site-ului "paginademedia" posteaza stiri cu audiente cand vor ei, nu cand vrei tu.
    Si foarte bine ca iti sunt sterse comentariile. Pe stirea aceasta aveai aproape 10 comentarii...
  • F F
    Putina, ce nu înțelegi? Vor fi doua trei nume din linia întâi și în rest persoane publice, mai mult sau mai puțin cunoscute, ca peste tot unde se face show-ul.

    Mai respira și tu măcar la inceput de an. După, știm ca o sa tot pupi unde scuipi. Atata poți. :))
  • Răzvan Răzvan
    Lucian,F, doi *** , da frate ,te supără adevărul ? Este un show EXPIRAT CU VEDETE EXPIRATE ! Paginademedia,de ce îmi tot ștergeți comentariile, nu sunt vulgare ,nu sunt moderate,va supara ca spun ceea ce gandesc si ca nu aveți bani de niste amarate audiente!
  • marian marian
    Razvane aceasta emisiune este data pentru prima data daca merge bine daca nu o scoate ,asa ca ciocul mic uite o stire ieri , toata ziua pro 27,9 antenuta 13,2 sursa THEMATIC CHANELS , iar pe Capital pro a distrus antenuta , pro intre 19 00-23 00 9,4 . iar antenuta 4,6 castig pro asa ca treci in barlog pana ies birjarii
  • F F
    Putina Razvan mile, vezi ca iar scuipi unde ai pupat pentru antena. Astea sunt nume de umplutura ca nu se aduna 100 de prima categorie. Așa este formatul peste tot. Dar vezi ca în lista asta de 100 sunt și nume care au umblat pe la antena în emisiuni cu câțiva oameni. :))
  • Lucian Lucian
    Razvanele, mai usor ca-ti plesneste vreo vena! Ce inseamna la tine show rasuflat? Nu cumva trebuia sa vezi macar o editie inainte sa spui ca e rasuflat? Tu cunosti limba romana? Rasuflat mai inseamna si invechit, conform DEX. A avut timp sa se invecheasca cand el nici nu a fost difuzat la noi?
  • alex alex
    Cum, nu o pun si pe omniprezenta Andra?:)
  • mile mile
    Răzvan ești bolnav sau obsedat ? Dacă vrei audiențe du-te și le cumpara și tu de la kantar Media dacă nu poți sufla de grija lor . Ce bolnav ...
  • Mihail Mihail
    Razvane, sunt 100 de vedete, nu 4 ca la The Voice sau X Factor.
  • florin florin
    cum ziceam si alta data... toti prostii sunt vedete in Romania

Trimite un comentariu

sus