Skip to main content

De Ziua Cârtiţei, Pro Cinema rămâne blocat în timp. Filmul Ziua Cărtiţei va fi difuzat, în buclă, toată sâmbăta

 
De Ziua Cârtiţei, Pro Cinema rămâne blocat în timp. Filmul Ziua Cărtiţei va fi difuzat, în buclă, toată sâmbăta

Pro Cinema intră în bucla temporală pe 2 februarie. Ca şi principalul personaj al filmului Ziua Cârtiţei, un reporter, postul rămâne blocat în timp în ziua de 2 februarie, pe care o retrăieşte, în buclă: televiziunea va difuza producţie Ziua Cârtiţei ...de mai multe ori.

Publicitate

Mai exact, comedia din 1993 cu Bill Murray va fi difuzată de opt ori, de dimineaţă, de la ora 08:00, până dimineaţa următoare, la ora 04:00.

Bucla temporală de pe Pro Cinema va fi întreruptă însă de un "intrus": serialul românesc La Bloc, care se va vedea dimineaţa, de la ora 10:00 şi seara, de la 18:15. În rest, Ziua Cârtiţei.

Despre filmul Ziua Cârtiţei

Phil Connors (Bill Murray), un reporter meteo, este trimis pentru al patrulea an la rând în Punxsutawey, Pennsylvania pentru prezenta un festival de Ziua Cârtiţei, pe data de 2 februarie. A doua zi, se trezeşte tot pe data de 2 februarie şi realizează că a rămas blocat în timp.

Reporterul profită de acest lucru şi face tot posibilul să se bucure de timpul pe care îl are, ştiind că nu vor exista repercusiuni. Din distribuţia filmului fac parte Bill Murray, Andie MacDowell şi Chris Elliot.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bibi Bibi
    Recomand cu caldura ProTv filmul "Idiocracy" :))
  • Miu Miu Miu Miu
    Acest articol nu avea rost fără ”angajații” PRO/ANTENA adică marian,D și Mihai
    Oricum,aiurea să pui ACELAȘI film toată ziua când practic puteai,cu ocazia zilei,alte filme potrivit zilei
    *până la urma urmei mă uit mai mult pe pro cinema la serialul la bloc și mai puțin la filme*
  • D D
    "Mihai", comentariul tau nu isi are rostul daca nu plangi putin...
  • marian marian
    Mihai eu cred ca suferi de sindromul pro te rog sa-ti faci un control si antenuta ta va primi banii de la guvern pentru telenovele si serialele lor iar cum esti in nestiinte de cauza banii se recupereaza nu se dau de pomana te rog frumos sa te interesezi daca nu crezi toata ziua aceeasi placa o pui , nu-ti convine uitate la antena 3 , cred ca acest comentariu va fi dat ca celelalte nu sau dat , sau trebuie sa va ridicam in slavi si sa facem plecaciuni
  • Mihai Mihai
    Nu mai au ce sa dea si d-asta o sa dea numai Ziua Cartitei? Pai sa mai ceara bani de la PSD ca pentru Las Fierbinti si sa il dea pe zeul Pro TV Dragnea toata ziua, sa sterg programul din telecomanda.

Trimite un comentariu

sus