Skip to main content

FOTO. Vă aduce aminte acestă siglă de ceva?

 
FOTO. Vă aduce aminte acestă siglă de ceva?

O televiziune locală cu program videotext din Podari (Dolj), care tocmai a primit licenţă de la CNA, a "desenat" un logo care aminteşte de o altă siglă, a unei televiziuni "ceva" mai mare.

Publicitate

Un logo dominat de culorile roşu, verde şi albastru. Un desen care trimite la vechea siglă a Pro TV, folosită până în anul 2016.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a acordat săptămâna aceasta o licenţă prin cablu pentu postul Podari TV. Televiziunea a mai funcţionat, până toamna trecută, însă la împlinirea a nouă ani proprietarii au uitat să ceară prelungirea licenţei, aşa cum spune legea audiovizualului şi le-a fost retrasă.

Este o mică televiziune deţinută de Consiliul local al comunei doljene, prin care localnicii primesc sub formă de videotext informaţii de interes pentru publicul din localitate.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • proton proton
    daca ar stii aia de la CNA ce filme pirate si ce alte transmisii se fac pe televiziunea asta "videotext'' sigur nu ar mai prelungii in veci licenta.Aici se vad transmisiuni sportive care nu sunt in grila de programe a companiei de cablu local.O mizerie specific pesedista din Oltenia, acolo-i un primar de peste 28 ani care controleaza tot,inclusiv trasportul de persoane spre Craiova.
  • NebulaEXE NebulaEXE
    Ce clickbait ordinar, *** ***!
  • johhny bravo johhny bravo
    Bravo pagina de media, i ati deconspirat pe sobolanii astia, altfel dadea buzna lumea sa se uite la Podari tv crezand ca e pro tv de acum 3 ani. Keep up the good work!
  • Tehnic Tehnic
    Acelea sunt culorile RGB prezente in orice pixel al unui ecran color standard, exact in acea ordine, nu le-a inventat Pro Tv!
  • Thor Thor
    Da, îmi aduce aminte de sigla Muscel TV.

Trimite un comentariu

sus