Skip to main content

„Nomazii” de la Antena 1. Ultimul trib, mutat de la ora 20.00. Se vede mai târziu

 
„Nomazii” de la Antena 1. Ultimul trib, mutat de la ora 20.00. Se vede mai târziu

S-a terminat Exatlon, sezonul doi, de pe Kanal D. S-a terminat Ninja Warrior de pe Pro TV, dar Ultimul trib continuă. Reality Show-ul de pe Antena 1 va fi mutat de la ora 20.00, la 22.15 din această săptămână. 

În locul show-ului, difuzat în ultimele două săptămâni joia și vinerea de la 20.00, Antena 1 a programat filme. În această săptămână, postul va avea joi filmul Transformers, iar vineri, tot de la 20.00, Capcana („Snitch”), cu Dwayne Johnson. 

O istorie zbuciumată a nomazilor de la Ultimul trib

Publicitate

Show-ul Antenei 1, filmat deja în întregime în Madagascar, a fost, după cum îi spune și numele englezesc („Nomads”), cu adevărat...nomad. 

Deși trebuia să fie difuzat din 6 septembrie, lansarea a fost amânată cu o săptămână, pentru 13 septembrie. Programat într-o seară la bătaie cu Las Fierbinți (Pro TV) și cu Exatlon (kanal D), show-ul a debutat cu cifre modeste (detalii AICI). 

O lună mai târziu, Ultimul trib rămânea doar cu o ediție, joia. Vinerea rămânea show-ul X Factor, un alt show „nomad”. 

De la începutul luni ianuarie, Ultimul trib a revenit la două ediții, joia și vinerea, de la 20.00. A rezistat așa doar două săptămâni. Din 17 ianuarie, show-ul de aventură rămâne doar vinerea, de la ora 22.00. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Urasc cand schimba ziua si ora.Incep sa ma uit ,stiind ca imi convine ziua si ore si dupa aceea se schimba.
  • De ce nu s-a mai difuza astazi? Ati lasat un film pe care l-am mai vazut de nu stiu cate ori si dupa ati bagat altceva. Si maine faceti la fel?
  • Emisiunea aceasta inca nu s-a terminat ?
    Si cand te gandesti ca erau unii "postaci" pe aici de laudau emisiunea pana sa inceapa. Ca o sa "rupa" concurenta...
  • Peisaje de vis vezi si mai bine pe Digi 4K. Asta nu inseamna ca au si audienta. Audienta se face greu si se mentine si mai greu. Intra mai multi factori la succesul unui program, dar daca nu te pricepi, *** non stop pe aici. Daca A1 nu se pricepe sa faca programul atractiv, ce pretentii sa ai de la telespectatorii aia putini care-i urmaresc?

Trimite un comentariu