Skip to main content

VIDEO. Pepsi a lansat o nouă campanie de imagine, totul sub un slogan nou: „For the love of it”

 
VIDEO. Pepsi a lansat o nouă campanie de imagine, totul sub un slogan nou: „For the love of it”

Brandul de băuturi răcoritoare Pepsi a lansat o nouă campanie de imagine pentru anul care tocmai a început. Totul vine la pachet cu o identitate vizuală schimbată și cu un slogan nou - „For the love of it”. 

Noul slogan înlocuiește sloganul „Live for now”, lansat în 2012, scrie Campaign. În același timp, compania a anunțat și lansarea unui nou „imn” al mărcii, un jingle nou, cât și o nouă platformă de marketing.

Publicitate

Ambalajele băuturilor vor avea un nou design, cu o grafica „disruptivă”, anunță reprezentanții companiei. De asemenea, produsele vor fi promovate prin spoturi TV și online noi. 

Pepsi continuă și colaborările cu industria de muzică pop. Compania va avea un parteneriat, în acest an, cu producătorul Simon Fuller, cel care a format grupul pop Now United, în anul 2017. Brandul va susține un turneu internațional al trupei în țări precum China, Brazilia sau Rusia. 

Membrii grupului muzical vor înregistra noul imn al mărcii, cât și jingle-ul. 

Now United este grup muzical pop cu 14 cântăreți și dansatori din cât mai multe țări, cu milioane de followeri în social media. 

„Pepsi are un record unic în susținerea tinerelor talente din muzică, colaborând pentru prima oară cu Spice Girls și acum, cu Now United. Campania For the love of it reflectă multe dintre valorile pozitive care sunt prezente și la Now United și știu că îi va inspira și va permite grupului și fanilor din toată lumea să se bucure de pasiunile lor, mai mult ca niciodată ", a spus Simon Fuller.

Campania acoperă peste 100 de țari. 

„Sărbătorim cu încredere cine suntem noi, un brand legendar, înrădăcinat în divertisment, care oferă o băutură răcoritoare, iubită de oameni din întreaga lume. Ne adresăm tuturor acelora care iubesc gustul de cola”, a spus Roberto Rios, senior vice president, marketing, Global Beverage Group, PepsiCo. 

VIDEO. PEPSI ‘FOR THE LOVE OF IT’ – LIPSMAKIN

VIDEO. PEPSI ‘FOR THE LOVE OF IT’ – EXPRESSION

VIDEO. PEPSI BLACK – COLA EXPRESSION

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu