Skip to main content

VIDEO. Văru’ Săndel face Buletin de Ştiri Relaxate pentru Ciucaş

 
VIDEO. Văru’ Săndel face Buletin de Ştiri Relaxate pentru Ciucaş

Văru’ Săndel este personaj central în campania pentru berea Ciucaş, dezvoltată online, pe canalul de YouTube al mărcii de bere.

Publicitate

Actorul Alexandru Pop, care a făcut celebru personajul „Văru’ Săndel” la posturi precum Acasă TV sau Etno TV, face „Buletinul de Ştiri Relaxate”, o serie de sencente în care actorul interpretează roluri multiple.

„Ştirile Relaxate” sunt inspirate din poveştile din sezonul rece din trecut.

Pentru primul episod, Văru’ Săndel a povestit de brigada anti-zăpada-de-pe-drumuri şi care povestesc despre peripeţii, stilurile de dat la lopată, şi mai ales relaxarea de după munc.

Andrei Mihăilă-Crăciun, Senior Brand Manager Ciucaş:

„Indiferent de vremea de afară, ştim că atitudinea pe care o avem faţă de sezonul de iarnă este cea care ajută să ne simţim mai plăcut în situaţiile grele. Tocmai din acest motiv, Ciucaş îl aduce mai aproape de consumatori pe Văru’ Săndel, care ne va povesti într-un mod amuzant, episod după episod, despre cum obstacolele iernii sunt, de fapt, cele care ne aduc mai aproape de prietenii, vecinii şi cunoscuţii noştri. Ne bucurăm că oamenii se înscriu în campania Iarna aceasta, primeşti cu relaxarea? şi se pregătesc să se bucure de cadourile pe care le-am pregătit special pentru ei. Mulţumirile pentru coordonarea acestei campanii merg către Alexandra Silav, Brand Manager, întrucât datorită contribuţiei ei iarna aceasta este mai relaxată pentru mulţi dintre consumatorii Ciucaş.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus