Skip to main content

ASOCIERE între Vlad - serialul după licenţă turcească de pe Pro TV şi un brand auto. Ce modele conduc actorii producţiei?

 
ASOCIERE între Vlad - serialul după licenţă turcească de pe Pro TV şi un brand auto. Ce modele conduc actorii producţiei?

Asociere între un brand auto şi noul serial care urmează să fie difuzat de Pro TV.

Publicitate

Maşinile principalelor personaje din serialul Vlad, de la Pro TV, un serial realizat după o licenţă turcească (producţia Ezel a fost "originalul") au toate aceeaşi marcă.

Personajele principale din serial conduc patru modele diferite şi o motocicletă de la BMW. În total, acestea ar costa peste 300.000 de euro, potrivit reprezentanţilor BMW.

Maşinile din serial sunt „împărţite” în felul următor:

  • Vlad Pop, interpretat de Adrian Nartea conduce modelul BMW Seria 6 Gran Turismo.
  • Celelalte personaje - Leo, interpretat de Emilian Oprea, Eliza Dragomir, interpretată de Olimpia Melinte, şi Ştefan Dragomir, interpretat de Andrei Aradits conduc BMW Seria 4 Gran Coupé, motocicleta BMW R Nine T, BMW Seria 4 Cabriolet, respectiv un BMW X6.

La nivel internaţional, marca are colaborări „tradiţionale” cu lumea filmului. Modelele BMW au avut apariţii spectaculoase în producţii precum "James Bond" sau "Mission: Impossibile".

Proiectul serialului Vlad a fost coordonat de regizorul Jesus del Cerro şi producătorul Alex Cseh şi a adunat peste 2.700 de ore de filmări, notează sursa citată.

Reamintim că serialul Vlad debutează luni, 25 februarie. Vlad este un serial românesc anunţat de Pro TV ca un „Monte Cristo modern”. Povestea este o adaptare a unui serial turcesc, Ezel, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexa Alexa
    Felicitari tuturor celor implicati in proiectul "Vlad". Actorii joaca foarte bine si este o bucurie sa te uiti la ei. Toti au dat ce era mai bun in ei si au reusit sa se exprime foarte veridic. Imi place cum este filmat, imi plac decorurile si imi place cum este regizat. Imi plac toate personajele si felicitari celor care au facut castingul. Ce bine ar fi sa existe cat mai multe seriale romanesti produse si jucate asa! Doresc cinematografiei romanesti sa lase abstractul si filozofia si sa mai faca si niste bani pentru ca se poate. Iar mesajele din "Vlad" sunt si educative. Iti arata viata asa cum uneori poate fi. Versurile lui George Cosbuc au fost minunat inserate in episodul 5, de exemplu.
  • dana dana
    dragut actorul
  • anonim anonim
    vlad! care vlad! vlad dracul!
  • dana dana
    abea astept pare interesant serialul
  • anonim anonim
    @121 da asa este a mai fost si in serialul la bloc! atunci cand din distributie mai erau gheorghe ifrim cel care este astazi primarul din las fierbinti! vasile muraru mai are si astazi aparitii in televiziune! la fel ca si romica tociu dar si cornel palade! din distributia acelui serial mai faceau parte si ionut iftimoaie dar si cosmin selesi care este la antena 1 acum si participa la diverse emisiuni show-uri etc in la bloc el juca rol de homosexual vorbesc de adrian nartea desigur! cu edgar nistor! cei doi au fost "taxati" grav pentru rolurile acelea mai ales ca mihai coada afirmase ca nu era bine absolut deloc cum ajunsese serialul la bloc! din distributie plecasera atunci dragos mostenescu emil mitrache si tudorel filimon! cei trei au plecat catre kanal d au facut acolo un serial gasca! care nu a rezistat! s-au dus ulterior la prima tv dar nu sa joace in trasnitii! cu grig chiroiu bogdan dumitrescu toni ionescu sau cu constantin zamfirescu! nu din contra! si-au facut tot asa un serial pentru ei! la fel ca si la kanal d cu gasca! numai ca asta se numea nimeni nu-i perfect! si a fost evitat! deoarece lumea se obisnuise cu serialul trasnitii! porcaria aia nominalizata la americani! doar!
  • geo geo
    Banuiesc ca este un articol de promovare platit.
    La fel cu platite, probabil, sunt aparitiile eroilor serialului in mai multe matinale ale radiourilor importante, in aceasta saptamana.
  • D D
    "milica", de audiente nu mai comentezi nimic ? Ce a facut "Asia Express" ? Si de "Romanii au talent" nimic ? A mai crescut pe comercial fata de prima editie. Nu zici nimic ?

    Si in legatura cu acest serial. Pentru mine, va fi un succes daca o sa fie pe comercial peste "marele" tau serial "Fructul Oprit"; nu "Asia Express".
    Si vezi ca incepe emisiunea lui Negru. Sa nu o ratezi.
  • mile mile
    postacii trebuie sa isi schimbe iar parerea , cum fac si politicienii
  • R R
    O prostie de film! "mariane" acum îți plac turcismele ???? Va sta Vlad în gât ! Va fi un esec total!
  • 121 121
    Acest Nartea mi cunoscut de dinainte de Vlad...de unde oare?
  • mile mile
    saracu marean , ce era el impotriva copilor si serialelor turcesti , ipocritul

Trimite un comentariu

sus