Skip to main content

McCann PR şi-a lansat divizie de comunicare în domeniul sportiv

 
Lavinia Chican
Lavinia Chican

Agenţia McCann PR şi-a făcut o divizie de comunicare în domeniul sportiv. Concret, departamentul McCann PR Sport Division se va ocupa de consultanţă strategică şi servicii de comunicare pentru clienţi din sfera sportivă, anunţă reprezentanţii agenţiei.

Publicitate

Echipa care se va ocupa de proiect va fi coordonată de Teodor Hedeşiu, PR Manager în McCann PR:

„Sportul a fost şi va rămâne un domeniu care naşte pasiuni adevărate. Iar când ţi se dă ocazia să duci mai departe lecţiile pe care ţi le oferă, nu stai pe gânduri şi te apuci de treabă. Şi nu oricum; recunoscător pentru privilegiul de a lucra cot la cot cu actualii şi viitorii campioni ai României.

Sunt nerăbdător şi încântat ca, alături de întreaga echipă, să punem în joc toate cunoştinţele dobândite în toţi aceşti ani de când activăm în industria comunicării”, a spus acesta.

McCann PR s-a ocupat de-a lungul timpului de strategia de comunicare şi consultanţă strategică pentru mai mulţi clienţi din domeniul sportiv, cum ar fi Simona Halep.

Între aceste proiecte se numără coordonarea timp de peste 12 ani a comunicarii Turneului de tenis din circuitul ATP - BRD Năstase - Ţiriac Trophy, consultanţă strategică de comunicare pentru Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, realizarea de activări de PR si evenimente în cadrul BRD Bucharest Open – turneu din circuitul WTA, organizarea de evenimente în cadrul proiectului Cupa Coca-Cola, conceptul şi dezvoltarea campaniilor de promovare a parteneriatului dintre Engie Romania şi clubul de handbal feminin CSM Bucureşti, menţionează sursa citată.

În prezent oferă consultanţă sportivului Horia Tecău.

Lavinia Chican (foto), Senior Partner, McCann PR:

„McCann PR are o relaţie foarte specială cu sportul românesc. Ştim că în spatele fiecărei legende care este astăzi o sursă de mândrie pentru noi toţi stau mii de ore de antrenament, stau lupte, speranţe şi dezamăgiri - şi mii de poveşti de succes şi de eşec.

Ne dorim să spunem aceste poveşti mai departe, în speranţa că ele vor fi o sursă de inspiraţie pentru cât mai mulţi.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus