Skip to main content

Cum a prezentat Antena 3 un "fotomontaj" cu Kovesi. Ce înţelege un telespectator fără sonor?

 
Cum a prezentat Antena 3 un "fotomontaj" cu Kovesi. Ce înţelege un telespectator fără sonor?

GALERIE FOTO. Capturile de mai jos sunt din emisiunea 100 de minute, cu Sandra Stoicescu. Ce înţelege un telespectatori dacă vedea emisiunea fără sonor?

Publicitate

"Cristoiu: Poza a fost făcută la cramă", titrează mare burtiera Antena 3. Direct. Exclusiv, este roşu într-un colţ al ecranului. În imagine, într-o cramă, Laura Codruţa Kovesi şi Sebastian Ghiţă.

În alt colţ, mult mai mic decât burtiera, mai mic şi decât "Direct. Exclusiv", scrie subţire Fotomontaj. Cum adică fotomontaj?

Fără sonor, este greu de înţeles ce se petrecea.

Am ascultat înregistrarea, pentru cei care au văzut, pe "Mute".

Ce spuneau Alessandra Stoicescu şi Ion Cristoiu în timpul în care rula poza pe post?

Alessandra Stoicescu: „Noi am făcut aici un experiment, e o poză imaginară, că noi nu am văzut fotografia. Atunci ne-am închipuit cum ar fi putut să fie. Haideţi să o şi vedem în prim plan şi să vedem pe cine am putea să adăugăm sau să scoatem din poză.

Apoi, moderatoarea Antena 3 descrie ceea ce vede în poza „închipuită”: „Îl avem pe Ghiţă cu sticla de vin în mână, în poza respectivă nu apare. Apare Laura Codruţa Kovesi, socrul lui Kovesi şi fosta soţie.”

GALERIE FOTO

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • filip filip
    @stefan: esti extrem de ***.
  • Risca Risca
    Moderat sau CENZURAT???
  • Risca Risca
    *** TREBUIE CONDAMNATA PENTRU TOT CE A FACUT.PENTRU RESTUL "SA O IERTE DUMNEZEU".
  • Lucian Lucian
    Liviu Sora, n-am tras eu concluzia, au tras-o altii. Eu nu generalizez, insa proportia celor fara carte e covarsitoare, conform sondajelor.
  • Liviu Sora Liviu Sora
    @Lucian De unde ai tras tu concluzia ca telespectatorii A3 "sunt fara carte“?
  • Bogdanel Bogdanel
    haha Stefan daca noi suntem prosti tui sigur esti comunist bai *** rosie nu esti in concediu cu Tudorel
  • Matei Matei
    deci aia de la Antena 3 au facut un fotoshop pe care l-au prezentat ca atare, dar prin cuvantul romanesc "fotomontaj" pus pe ecran.
    "experiment" zic ei in transmisiunea live, atat timp cat poza este aratata pe ecran, intr-o emisiune transmisa atat cu sunet cat si cu imagine conform cerintelor CNA.

    Sunt infierati pentru experimentul prezentat ca atare. In schimb, voi faceti un alt "experiment" si ziceti "daca omul se uita la TV fara sunet" si dati de inteles ca vezi doamne nu intelege telespectatorul, daca se uita fara sunet.
    :)))

    Pot sa va injur ca incerc sa citesc articolele voastre cu ochii inchisi si nu inteleg nimic?! Sau este penibil?!

    PS: Tocmai am venit de pe articolul in care acuzati ProTv-ul de dubla masura, ca v-a retras acreditarile ca "raspuns" la articolele facute de voi privind lupta pe bani dintre ProTV / Telekom. Si ii aratati cu degetul in articol ca fiind duplicitari si parsivi prin aceasta masura, mai ales ca s-a intamplat dupa ce si ei la randul lor s-au plans ca Ministerul Justitiei le-a retras acreditarile.

    Asadar, v-ati aruncat in fix aceeasi oala de potroace cu Pro-Tv-ul.
    Cata parsivitate in media. Cata parsivitate pe un site care ar trebui sa prezinte lucrurile chiar impartial, fara implicare, fara partizanate, fara dusmanii.
  • stefan stefan
    La ce nivel a ajuns acest site. Nu ne e teama sa aratam lumii cat suntem de prosti, in tentativa noastra de a o apara pe Kovesi.
    "Daca ne uitam fara sonor, doar o secunda si avem un IQ redus, este un fake news de proportii."
    Doamne fereste!
    Nu va chinuiti sa publicati comentariu, e strict pentru voi. Sunteti foarte prosti.
  • micutu de la 7 micutu de la 7
    P-astia de la A3 nu-i intereseaza ce cred telespectatorii ci sa fie acoperiti la CNA sau la tribunal. Au pus fotomontaj pe ecran sunt acoperiti amibele care se uita sa inteleaga ce vor. Cristoiu, pardon, maestru, a devenit un Tarantino al stirilor si evenimentelor, toti il cheama ca sa le spuna scenarii incendiare si explozive. Si uite asa deraiem cu totii psihic.
  • Lucian Lucian
    Când ai telespectatori fără carte, e foarte ușor să-i manipulezi cu astfel de imagini, chiar dacă scrii micuț pe ecran că e vorba de un "fotomontaj". N-o să ne facem bine niciodată!

Trimite un comentariu

sus