Skip to main content

Emisiunea „Vulturii de noapte”, zburată din grila Kanal D

 
Emisiunea „Vulturii de noapte”, zburată din grila Kanal D

Emisiunea „Vulturii de noapte”, prezentată de Giani Kiriţă, Victor Slav şi Cătălin Cazacu, şi-a luat zborul din grila Kanal D.

Publicitate

Postul i-a înlocuit pe vulturi cu o altă emisiune, Super Potriveala, prezentată de Jorge, care intră din această duminică, de la ora 23.00.

Emisiunea „Super Potriveala” a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017, în prime-time. A fost scoasă din grilă după rezultate slabe de audienţă. Emisiunea a mai fost reluată apoi în aprilie 2018, în Săptămâna Mare, în locul WowBiz.

Late night show-ul „Vulturii de noapte” a intrat în grila Kanal D în toamna anului trecut. Difuzată iniţial vinerea, emisiunea a fost mutată duminica.

„Vulturii de noapte” n-a prins top 20 emisiuni de divertisment în luna februarie. Aceasta a avut o medie de 388.000 de persoane la nivel naţional, dintre care 146.000 de orăşeni, media (1,5 rating). Pe publicul comercial, emisiunea a avut în februarie o medie de 59.000 de privitori.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    @dalien are dreptate, Kanal D a reusit sa 'arda' si epuizeze rapit toate succesele pe care le-a avut, de la Suleyman magnificul la Bravo, ai stil sau Exatlon.
    Pai cum sa mai fie publicul interesat cand o productie devine zilnica in loc de saptamanala, se muta de colo-colo (ca ora) si se transforma aproape aleatoriu?
    Cat de interesante ar mai fi X-Factor sau Vocea Romaniei daca ar deveni, brusc, zilnice?
  • LM LM
    Un Exatlon All Stars chiar ar fi interesant. Oricum, cei de la Kanal D trebuie să inventeze ceva la această emisiune, pentru că a pierdut mult din entuziasmul de început și din audiențe. Dacă se continuă așa, probabil nu va mai merita investiția.
    Nici Super Potriveala nu cred că va avea audiențe prea mari.
  • Georgian Georgian
    Nu cred in faza cu mutatul. Adica prezentatorii sunt fosti concurenti Exatlon, Victor Slav si uneori Bursucu, deja toti sunt vedete consacrate la Kanal si nu vad o mutare cu totul la al post. Poate sa se mute formatul e altceva dar cu totul e destul de imposibil de crezut.
  • An An
    De unde si pana unde faza cu mutatul la Prima Tv?!?!?!
  • razvaneana razvaneana
    vulturii de noapte se mute de la kanal d la prima tv asadar vulturii de noapte va continua dar pe prima tv duminica 31 martie ora 23 00 dupa starea natiei best of
  • Georgian Georgian
    Nu o sa mearga bine nici emisiunea inlocuitoare, odata ce a mai fost incercata si dupa scoasa chiar de doua ori e clar ca nu a prins si de ce ar reusi acum sa de-a lovitura cu ea. Cred ca va rezista foarte putin din nou. E greu pentru Kanal D sa incerce sa profite de succesul din primul sezon de Exatlon si sa faca si emisiuni cu unii concurenti de acolo, le-a cam trecut timpul. Singura lor speranta ar mai fi ca dupa acest sezon de Exatlon urmatorul sa fie All Stars si poate prinde ceva mai bine, dar desigur lasat o pauza de cel putin cateva luni intre unul si altul.
  • dalien dalien
    kanal d a fost pe val anul trecut cu exatlon si bravo ai stil all stars, dar cum a venit succesul, asa a si plecat. nimeni nu mai vorbeste acum de emisiunile astea. ce-i prea mult si des strica.

    e incredibil cum a reusit kanal d sa se ridice si sa se autosaboteze intr-un timp atat de scurt. e si asta o realizare, felicitari :))
  • mile mile
    duminica e in reluare iumor la ora aia, cred ca vine cu un public consistent de la asia express , deobicei mult peste concurenta , nu face fata pro tv , dar unde kanal d , de precizat ca si capatos a facut rating 3 pt ca vine tot dupa asia express , care e si luni peste concurenta , ca si razvan si dani , 4 ore lideri

Trimite un comentariu

sus