Skip to main content

Finalul unei seri cu proteste, în burtiere: de la "Valuri de proteste" la "Scenariile laboratoarelor secrete" şi "Firea cântă cu Simona Gherghe"

 
Finalul unei seri cu proteste, în burtiere: de la "Valuri de proteste" la "Scenariile laboratoarelor secrete" şi "Firea cântă cu Simona Gherghe"

BURTIERĂ LA MINUT. Cum arată finalul unei seri cu proteste de stradă, în burtierele posturilor de ştiri? Am surprins burtierele din jurul orei 22.30, pe staţiile de ştiri.

Publicitate

Cum arătau?

Seară de proteste faţă de OUG 7, titra Digi 24, care îi avea în studio, la Cosmin Prelipceanu, printre alţii, pe Florin Negruţiu şi pe Lucian Mândruţă.

La Antena 3, principala burtieră era EXCLUSIV: Ştim scenariile laboratoarelor secrete. Dezbatere în studio, cu echipa Mihai Gâdea, Mircea Badea, Mugur Ciuvică, plus un spaţiu acordat lui Liviu Dragnea, care vorbea de conspiraţiile securiştilor.

Realitatea TV a fost, ca de obicei, "cu strada", după cum se vede şi în titlurile de pe ecran. Burtiere de tipul: În seara asta, analizăm 17 minciuni ale lui Dragnea, Centrul Bucureştiului fierbe din nou, Dragnea, primit în Banat cu rahat, cătuşe şi huiduieli.

La 22.30, România TV avea un alt registru de subiecte. "Gabriela Firea cântă cu Simona Gherghe", anunţa postul. Urma şi "Soţia lui Becali", dar şi un subiect cu un "Parapsiholog celebru".

În această seară câteva mii de bucureşteni au manifestat împotriva OUG 7, legată de legile justiţiei. Manifestanţii au pornit din Piaţa Victoriei într-un marş spre Ministrul Justiţiei. Proteste au fost şi la Sibiu, Cluj şi Timişoara.

Tot în această seară, actori ai Teatrului Naţional din Bucureşti au manifestat pentru independenţa justiţiei. Printre ei: Victor Rebengiuc, Marius Manole, Mihai Călin şi Claudiu Bleonţ.

Burtierele posturilor TV, la ora 22.30:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • 1q 1q
    valuri de proteste ? aștia mint așa cum respiră. și de-o parte, și de cealaltă !

Trimite un comentariu

sus